Χρειάστηκε 84 μήνες για να γυρίσει "σπίτι" ο Καθόρλα

Είναι, ίσως, ο πιο άτυχος και ταλαιπωρημένος ποδοσφαιριστής της τελευταίας 10ετίας. Σαν άλλος Οδυσσέας όμως βρήκε το δρόμο της επιστροφής για την Ιθάκη του. Η Βιγιαρεάλ τού άνοιξε την πόρτα και ο Σάντι Καθόρλα γύρισε για να κλείσει, ενδεχομένως, την καριέρα του.

Χρειάστηκε 84 μήνες για να γυρίσει "σπίτι" ο Καθόρλα
AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Σάντι Καθόρλα θα μπορούσε κάλλιστα να παρομοιαστεί με Γολγοθά. Ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα που λίγο έλειψε να του κοστίσει το πόδι, τον άφησε πίσω και τον ανάγκασε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για σχεδόν δύο χρόνια!

Παρά τις ΔΕΚΑ φορές που πέρασε την χειρουργική πόρτα, δεν εγκατάλειψε ποτέ! Προσπάθησε, μόχθησε και τελικά κατάφερε να αναγεννηθεί από τις στάχτες του, σαν άλλος φοίνικας, πηγαίνοντας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Οι κόποι του ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού όχι μόνο έχει αρχίσει κανονικά προπονήσεις αλλά υπέγραψε στην ομάδα, από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του και έφτιαξε το όνομά του. Τη Βιγιαρεάλ.

Η σημαία επέστρεψε στον ιστό της ύστερα από το επτά χρόνια. Το "κίτρινο υποβρύχιο" ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (5/6) την επιστροφή του 33χρονου Ισπανού στον σύλλογο, με ένα VIDEO από στιγμές του με τη φανέλα της ομάδας που αγαπήθηκε όσο κανείς και το συνόδευσε με τη λεζάντα: " Ο Καθόρλα επιστρέφει σπίτι του".

Οι 84 μήνες, που πέρασαν από 21η Μαΐου του 2011 όταν έπαιξε για τελευταία φορά με τα κίτρινα, ήταν πολλοί...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK