Η συμφωνία του εκλέκτορα της "φούρια ρόχα" Χουλέν Λοπετέγι με τη Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε ένα ντόμινο εξελίξεων, το οποίο ούτε οι Ισπανοί δημοσιογράφοι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν προκειμένου να καταγράψουν την απόλυτη πραγματικότητα.

Η οποία πλέον θέλει τον Βάσκο προπονητή εκτός εθνικού συγκροτήματος λόγω αντιεπαγγελματικής στάσης. Το ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, εξηγώντας γιατί κατέληξε σε αυτήν την απόφαση, απορρίπτοντας την πρόταση των διεθνών για... παύση πυρών πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αλήθεια είναι πως ο Σέρχιο Ράμος και οι υπόλοιποι διεθνείς πίεσαν πολύ για την παραμονή Λοπετέγι. Παρόλα αυτά ο Λουίς Ρουμπιάλες δεν πείστηκε για την αναγκαιότητα να κάνει πίσω και επωμίστηκε όλο το βάρος της απόφασης διώχνοντας τον Λοπετέγι.

"Ευχαριστούμε τον Χουλέν για ο,τι έκανε και γιατί είναι ένας από τους μεγάλους υπεύθυνους για το γεγονός ότι είμαστε στη Ρωσία. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να τον απολύσουμε. Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους του εργαζόμενους της ομοσπονδίας. Υπάρχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρώνουμε", ήταν το λόγια του.

ADVERTISING

Τα ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκείνος που θα αναλάβει το τιμόνι της εθνικής θα είναι ο Αλμπέρτ Θελάδες, προπονητής της εθνικής ομάδας Κ21, ενώ παίζει πάντα και το όνομα του προπονητή της Μπέτις, Κίκε Σετιέν. Ο Μίτσελ... εκτός κάδρου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Λοπετέγι τού πήρε τη δουλειά, ο Μίτσελ τον... διώχνει από την Εθνική
"Ανταρσία" αρχηγών, ο Λοπετέγι δεν κουνιέται...