Ο νέος προπονητής της Ισπανίας "ενώνει" Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Ο νέος εκλέκτορας της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε θα φέρει στον πάγκο της εθνικής ομάδας ένα "άρωμα" Clasico, μιας και έχει κάνει το πέρασμά του απ' τους δύο κορυφαίους της χώρας. (PHOTO & VIDEO)

FC Barcelona's coach Luis Enrique gestures during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Luis Enrique gestures during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Οκτώ μόλις ημέρες μετά τον αποκλεισμό της απ' το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Ισπανία βρήκε τον "εκλεκτό" που θα αντικαταστήσει τον Φερνάντο Ιέρο στον πάγκο της.

Δεν είναι άλλος απ' τον Λουίς Ενρίκε, η πρόσληψη του οποίου ανακοινώθηκε και επίσημα απ' την ομοσπονδία της χώρας, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για συνεργασία δύο ετών.

"Το ΔΣ της ομοσπονδίας ενέκρινε ομόφωνα την πρόσληψή του και θα παρουσιαστεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, Λουίς Ρουμπιάλες.

Πλέον, ο πάγκος της "φούρια ρόχα" θα αποκτήσει... άρωμα "El Clasico", αφού ο 48χρονος τεχνικός έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των δύο μεγάλων της χώρας, Ρεάλ (1991-1996) και Μπαρτσελόνα (1996-2004), στο τιμόνι της οποίας υπήρξε για τρία χρόνια (2014-2017).

Ως παίκτης της εθνικής Ισπανίας, τίμησε την φανέλα της πατρίδας του 62 φορές, σκοράροντας, μάλιστα, 12 γκολ. Πλέον, θα την υπηρετεί από άλλη σκοπιά μιας και θα επιδιώξει να επαναφέρει το "φούρια εξπρές" εκ νέου στις ράγες της επιτυχίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΡΙΚΕ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK