Ένας... ΑΕΚτζής δήμιος της Φενέρμπαχτσε

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα έβαλε την υπογραφή του στη σημαντικότερη στιγμή της Ακισάρ, στην κατάκτηση του κυπέλλου Τουρκίας!

Ένας... ΑΕΚτζής δήμιος της Φενέρμπαχτσε

Ούτε πενήντα χρόνια ζωής έχει συμπληρώσει η Ακισάρ, την Πέμπτη πάντως έγινε η 15η διαφορετική ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο Τουρκίας!

Όχι μ' όποια κι όποια απέναντί της. Τη Φενέρμπαχτσε είχε ν' αντιμετωπίσει στον τελικό, μια από τις παραδοσιακές και πιο ισχυρές (σ' όλους τους τομείς) δυνάμεις της χώρας, η οποία κυνηγούσε το νταμπλ.

Λίγο όμως η άγνοια κινδύνου λίγο η υποτίμηση από το φαβορί, να το 3-2 στο ματς που φιλοξενήθηκε στην κουρδική πόλη Ντιγιάρμπακιρ! Με το τρίτο γκολ μάλιστα να έρχεται από τον Έλντερ Μπαρμπόζα. Τον Πορτογάλο εξτρέμ που έπαιξε στην ΑΕΚ δυο "γεμάτες" σεζόν (2014-2016) και ήταν από εκείνους που τη βοήθησαν να ορθοποδήσει, ασχέτως αν του έλειπε η διάρκεια. Η ποιότητα σίγουρα δεν του έλειπε. Γιατί και το γκολ που πέτυχε στον τελικό έκρυβε πολλή τεχνική μέσα του.

Προηγουμένως Μιγκέλ Λόπες και Σισοκό είχαν κάνει το 1-0 και το 2-1 αντίστοιχα.

Στη Φενέρμπαχτσε θα έπρεπε να είναι πιο υποψιασμένοι και να μην... τρέχουν στο φινάλε. Τη Γαλατάσαραϊ είχε αποκλείσει στα ημιτελικά η Ακισάρ, όχι όποια κι όποια. Μια Ακισάρ που του χρόνου θα είναι στα ευρωπαϊκά σαλόνια, παίζοντας απευθείας στους ομίλους του Europa League!

News 24/7

24MEDIA NETWORK