Υπάρχει χειρότερη ανακοίνωση μεταγραφής από αυτή του Σλιμανί;

Η Φενέρμπαχτσε απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Λέστερ τον Ισλάμ Σλιμανί, όμως η μεταγραφή αυτή συζητιέται ήδη σε όλη την Ευρώπη για... σουρεάλ λόγο. Δείτε το VIDEO!

Υπάρχει χειρότερη ανακοίνωση μεταγραφής από αυτή του Σλιμανί;

Χάρη στην πολύ καλη παρουσία του στην Λισσαβώνα με τη φανέλα της Σπόρτινγκ από το 2013 ως το 2016, ο Ισλάμ Σλιμανί κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Premier League, όμως ούτε στην Λέστερ ούτε στην Νιούκαστλ κατάφερε να "πιάσει" και έτσι στα 30 του έρχεται στα... Βαλκάνια.

Αυτό έγινε μέσω του δανεισμού του Αλγερινού φορ από την Λέστερ στην Φενέρμπαχτσε, με τον παίκτη να γίνεται δεκτός με ενθουσιασμό από τους οπαδούς της νέας του ομάδας αλλά τη διοίκηση να τον παρουσιάζει με έναν τρόπο που έμεινε στην ιστορία!

Κάποιοι έχουν χαρακτηρίσει την παρουσίασή του ως μία από τις χειρότερες όλων των εποχών και δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις πως είναι κακοπροαίρετοι καθώς μιλάμε για τον ορισμό της προχειρότητας και του ερασιτεχνισμού!

Στα πρώτα 6 δευτερόλεπτα του video βλέπουμε δύο σημαίες, αριστερά της Φενέρμπαχτσε και δεξιά της Τουρκίας, χωρίς να γίνεται το παραμικρό, κάποια στιγμή μπαίνει στο πλάνο ο Σλιμανί φορώντας φανέλα της Φενέρμπαχτσε και φοράει μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ στη συνέχεια ποζάρει δείχνοντας το γυμνασμένο μπράτσο του.

Καθόλη τη διάρκεια του video παίζει πολύ δυνατή μουσική ενώ ξαφνικά, μετά από 17 δευτερόλεπτα, το video με την παρουσίαση του νέου αποκτήματος φτάνει στο τέλος του...

Αν ισχύει το "κάθε αρχή και δύσκολη", τα δύσκολα για τον Σλιμανί με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε έχουν μείνει πίσω του και μπορεί να αισιοδοξεί για τη συνέχεια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK