Παίκτης της Γαλατάσαραϊ ήταν παρών στις επιθέσεις σε Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη και Βρυξέλλες!

Ένας ποδοσφαιριστής, τρία τρομοκρατικά χτυπήματα. Ήταν σε όλα εκεί...

Παίκτης της Γαλατάσαραϊ ήταν παρών στις επιθέσεις σε Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη και Βρυξέλλες!
Ντεναγέ-Γαλατάσαραϊ

Αδιανόητη ήταν η ατυχία (ή τύχη) του Τζέισον Ντεναγέ, του ποδοσφαιριστή της Γαλατάσαραϊ (δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι) που ήταν παρών σε... όλες τις μεγάλες τρομοκρατικές ενέργειες που έγιναν τις τελευταίες οκτώ ημέρες!

Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο 20χρονος αμυντικός είχε ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της "τσίμπομ" στην Άγκυρα για να αντιμετωπίσει την Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Ο αγώνας αναβλήθηκε, όμως, μετά από την έκρηξη στο κέντρο της τουρκικής πρωτεύουσας που είχε ως απολογισμό τον θάνατο 37 ατόμων και τον τραυματισμό 125.

Το περασμένο Σάββατο, ο Ντεναγέ βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα λάμβανε χώρα ο τελικός του κυπέλλου Τουρκίας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Η αναμέτρηση δεν διεξήχθη ποτέ, όμως, λόγω της επίθεσης αυτοκτονίας στον εμπορικό δρόμο Ιστικλάλ, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής είχε κληθεί στην αποστολή των "κόκκινων" διαβόλων για το φιλικό παιχνίδι με την Πορτογαλία και έκανε προετοιμασία στις Βρυξέλλες, ωστόσο για ακόμα μία φορά βρέθηκε στο επίκεντρο τραγικών εξελίξεων, αφού η τρομοκρατική επίθεση της Τρίτης κόστισε 34 ζωές...

News 24/7

24MEDIA NETWORK