"Έκοψε" Ντενίσοφ από Ρωσία ο Καπέλο

Ο Φάμπιο Καπέλο αποφάσισε να "κόψει" από την προεπιλογή της εθνικής Ρωσίας τον Ιγκόρ Ντενίσοφ, για τα φιλικά με αντιπάλους Σερβία και Νότια Κορέα στα ΗΑΕ, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

"Έκοψε" Ντενίσοφ από Ρωσία ο Καπέλο

Ο Ιταλός προπονητής δεν πείστηκε από τις εμφανίσεις στην Ντιναμό Μόσχας του πρώτου ποδοσφαιριστή που έχρισε αρχηγό της χώρας όταν ανέλαβε από τον Ντικ Άντβοκαατ. Ο 29χρονος Ρώσος μέσος είχε παραμείνει στον πάγκο στα δύο προκριματικά του Οκτωβρίου κόντρα σε Λουξεμβούργο κι Αζερμπαϊτζάν που έκριναν την παρουσία της πατρίδας του στα γήπεδα της Βραζιλίας και θα δώσει μάχη για να βρεθεί στην τελική αποστολή.

Ομοίως, ο βετεράνος δεξιός μπακ Αλεκσάντρ Ανιουκόφ, ο οποίος πλέον είναι αναπληρωματικός στη Ζενίτ, έμεινε εκτός αποστολής, ενώ η απουσία του ακραίου μέσου Γιούρι Ζιρκόφ οφείλεται σε τραυματισμό.

Στην επίθεση, ο 67χρονος προπονητής άφησε εκτός τον αρχισκόρερ της Premier League Ρωσίας, τον Αρτέμ Τζιούμπα, για λογαριασμό του επιθετικού της Ντιναμό Μόσχας, Φιόντορ Σμόλοφ.

Η αποστολή της Ρωσίας

Τερματοφύλακες

Ιγκόρ Ακινφέεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γιούρι Λοντίγκιν (Ζενίτ), Σεργκέι Ρουζνίκοφ (Ρούμπιν)

Αμυντικοί

Αλεκσέι Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σεργκέι Ιγκνασέβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκέοργκι Σενίκοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βλάντιμιρ Γκράνατ (Ντιναμό Μόσχας), Αντρέι Εσένκο (Άνζι), Αλεκσέι Κοζλόφ (Κούμπαν), Ντμίτρι Κομπάροφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Εβγένι Μακέεφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Ιγκόρ Σμολνίκοφ (Ζενίτ)

Μέσοι

Ντένις Γκλουσάκοφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Ντμίτρι Ταράσοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Αλεκσάντρ Ριαζάντσεφ (Ρούμπιν), Βίκτορ Φαϊζούλιν (Ζενίτ), Όλεγκ Σατόφ (Ζενίτ), Ρομάν Σιρόκοφ (Ζενίτ), Αλεκσάντρ Σαμέντοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Αλεκσέι Ιόνοφ (Ντιναμό Μόσχας)

Επιθετικοί

Αλεκσάντρ Κοκόριν (Ντιναμό Μόσχας), Φίοντορ Σμόλοφ (Ντιναμό Μόσχας), Αλεξσάντρ Κερζακόφ (Ζενίτ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK