Με όλα της τα αστέρια η Αγγλία στο Μουντιάλ

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η αποστολή της Αγγλίας που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Βραζιλίας, όπως την ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας, Ρόι Χόντσον. Εκτός οι Κάρικ, Κάρολ και Κόουλ και με αρκετά νεαρά ταλέντα στο ρόστερ.

Με όλα της τα αστέρια η Αγγλία στο Μουντιάλ

Τους 23 παίκτες που θα εκπροσωπήσουν την εθνική ομάδα της Αγγλίας στα γήπεδα της Βραζιλίας, ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Ρόι Χόντσον.

Η τελική αποστολή των Άγγλων δεν επιφύλασσε ιδιαίτερες εκπλήξεις με όλα τα αστέρια της ομάδας να βρίσκονται μέσα στους "εκλεκτούς", του ομοσπονδιακού τεχνικού. Απουσία ο Άσλεί Κόουλ με την έμφαση να δίνεται κυρίως στα νεαρά ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τζο Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Μπεν Φόρστερ (Γουέστ Μπρομ), Φρέιζερ Φόρστερ (Σέλτικ)

Αμυντικοί: Γκλεν Τζόνσον (Λίβερπουλ), Φιλ Τζαγκέλκα (Έβερτον), Γκάρι Κέιχιλ (Τσέλσι), Κρις Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φιλ Τζόουνς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λέιτον Μπέινς (Έβερτον), Λουκ Σο (Σαουθάμπτον)

Μέσοι: Στίβεν Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Ρος Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Άνταμ Λαλάνα (Σαουθάμπτον), Τζέιμς Μίλνερ (Μάντσεστερ Σίτι), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλειν (Άρσεναλ), Φρανκ Λάμπαρτ (Τσέλσι), Ραχίμ Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Τζακ Γουίλσιρ (Άρσεναλ)

Επιθετικοί: Γουέιν Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντάνι Γουέλμπεκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ),Ντάνιελ Στάριτζ (Λίβερπουλ), Ρίκι Λάμπερτ (Σαουθάμπτον)

Η Αγγλία συμπληρώνει στο φετινό Μουντιάλ 48 χρόνια από την μοναδική φορά που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, το 1966, και (όπως πάντα) πηγαίνει στη Βραζιλία με αρκετές φιλοδοξίες για κάτι καλό.

Όσον αφορά τον Άσλεϊ Κόουλ γνωστοποίησε ότι δεν θα είναι παρών στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Άγγλος αριστερός μπακ της Τσέλσι παραδέχθηκε ότι ο Μπέινς και ο Σο είναι πολύ καλοί παίκτες και αποτελούν το μέλλον του αγγλικού ποδοσφαίρου και ουσιαστικά αποχαιρέτισε το ποδόσφαιρο σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Ο Κόουλ έχει 107 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας την οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK