Ενθουσιασμός και Ντεσάμπ μέχρι το 2016

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στις τάξεις της εθνικής Γαλλίας μετά την ανατροπή και την πρόκριση της ομάδας στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, με τα γαλλικά και τα διεθνή ΜΜΕ να αποθεώνουν του "τρικολόρ". Ανανέωσε μέχρι το 2016 ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ενθουσιασμός και Ντεσάμπ μέχρι το 2016

Η Γαλλία έκανε τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Ουκρανία και κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, αφήνοντας πίσω της το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα και κερδίζοντας με 3-0.

Το κλίμα που επικρατεί στη Γαλλία έχει αλλάξει άρδην, καθώς ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, μετά την ιδιαίτερα αυστηρή κριτική που δέχθηκε από πλήθος Μέσων Ενημέρωσης έπειτα από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, έχει μετατραπεί σε εθνικό ήρωα, με την Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μάλιστα να σπεύδει να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2016, εκφράζοντας παράλληλα την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξή της προς το πρόσωπό του.

"Ο Ντεσάμπ έχει την απόλυτη στήριξή μου και θα συνεχίσει μαζί μας μέχρι το Euro 2016", είπε ο Λε Γκραέ στα Μέσα της χώρας για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Διαβάστε μερικά από όσα αναφέρουν τα γαλλικά και τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης για την πρόκριση των "τρικολόρ".

L'equipe: "Σεβασμός. Η Γαλλία ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα. Διπλός σκόρερ ο Σακχό βοήθησε την Γαλλία να φθάσει στο Μουντιάλ. Σακχό: "Γράψαμε ιστορία".

Gazzetta dello sport: "Αριστούργημα η Γαλλία πηγαίνει Μουντιάλ. Η Ουκρανία κατέρρευσε και παραδόθηκε 3-0. Ανέτρεψε το 2-0 του πρώτου αγώνα. Τα γκολ ο Σακχό και ο Μπενζεμά".

Κicker: "H Γαλλία νίκησε 3-0 την Ουκρανία και πήγε Μουντιάλ".

Sportmediaset: "H Γαλλία νίκησε 3-0 στο "Saint Denis" την Ουκρανία ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα 2-0. Ήρωες της βραδιάς οι Σακχό και Μπενζεμά".

Daily Μail: "Η αποστολή της Γαλλίας έμοιαζε απίθανη ωστόσο, η Σακχό και Μπενζεμά ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο".

Μarca.com: "Η επανάσταση της Γαλλίας. Η Γαλλία ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ του πρώτου αγώνα (2-0) απέναντι στην Ουκρανία, καθώς επικράτησε 3-0 και πάει στην Βραζιλία, σε ένα μεγάλο παιχνίδι του Ντεσάμπ".

Αs.com: "Η Γαλλία ξανά στο Μουντιάλ. Κατάφερε να κάνει το θαύμα με εξαιρετική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο σάρωσε την Ουκρανία 3-0. Ο Μπενζεμά έκανε το 2-0 και ο Σακχό τα άλλα δύο γκολ".

ΒBC: "Εντυπωσιακή η Γαλλία πέρασε στο Μουντιάλ. Η Γαλλία είναι η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που ανατρέπει το εις βάρος της 2-0 και θα πάει στο Μουντιάλ απέναντι στην Ουκρανία που έπαιζε με δέκα παίκτες".

Θυμηθείτε τα γκολ του αγώνα Γαλλία - Ουκρανία:

News 24/7

24MEDIA NETWORK