Η κατάρα του Μικ Τζάγκερ

Αρκετά προληπτικοί είναι οι Βραζιλιάνοι όσον αφορά την ομάδα τους. Τόσο μάλιστα που κάποιοι ήταν σίγουροι πως η "σελεσάο'' θα ηττηθεί από τους Γερμανούς, αφού στο γήπεδο βρισκόταν ο... γκαντέμης Μικ Τζάγκερ!

Η κατάρα του Μικ Τζάγκερ

Το ταπεινωτικό 7-1 της Βραζιλίας στον ημιτελικό κόντρα στη Γερμανία έχει κάνει πολλούς να ψάχνουν το τι έφταιγε. Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, οι παίκτες του, ή μήπως κάτι άλλο;

Έτσι η "International Business Times'' έφτασε στο συμπέρασμα πως τελικά έφταιγε ο Μικ Τζάγκερ και εξηγεί μάλιστα το λόγο! Ο τραγουδιστής των Rolling Stones έχει αποκτήσει φέτος την ταμπέλα του "γρουσούζη" μιας και ότι πρόβλεψη έχει κάνει για το Μουντιάλ έχει έρθει το αντίθετο.

Η κατάρα του Μικ Τζάγκερ

Για του λόγου το αληθές:

- Κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη Ρώμη, είπε στους φιλάθλους της Ιταλίας πως η ομάδα τους θα κερδίσει την Ουρουγουάη και θα προκριθεί. Τελικό σκορ 1-0 υπέρ της Ουρουγουάης και αποκλεισμός της "σκουάντρα ατζούρα".

- Σε συναυλία του στη Λισαβόνα είπε στο κοινό πως η Πορτογαλία θα κερδίσει το Μουντιάλ. Ωστόσο όχι μόνο δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά η ομάδα αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων.

- Κάτι αντίστοιχο είχε πει και για την Αγγλία και τα αποτελέσματα ήταν ανάλογα...

Έτσι μόλις είδαν οι φίλαθλοι της "σελεσάο" τον τραγουδιστή να κάθεται στις κερκίδες του σταδίου "Μινεϊράο", σαν να περίμεναν πως κάτι κακό θα συμβεί:

Διαβάστε ακόμη:

Βραζιλία - Γερμανία 1-7

Τα καλύτερα tweets για το Βραζιλία - Γερμανία

Τα κλάματα των Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών (VIDEO)

O ξένος Τύπος για το θρίαμβο της Γερμανίας και τη συντριβή της Βραζιλίας

Τρεις τραυματίες σε αναταραχές μετά το 7-1 (VIDEO)

Έγραψε ιστορία ο Κλόζε (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK