Οι Σίμπσονς είχαν προβλέψει τον τραυματισμό του Νεϊμάρ! (VIDEO)

Κι όμως η γνωστή αμερικανική σειρά-καρτούν "Σίμπσονς", είχε προβλέψει τον τραυματισμό του Νεϊμάρ από τον Απρίλιο! Δείτε το απόσπασμα του προφητικού επεισοδίου.

Οι Σίμπσονς είχαν προβλέψει τον τραυματισμό του Νεϊμάρ! (VIDEO)

Τα πάντα στη Βραζιλία περιστρέφονται γύρω από το Νεϊμάρ. Ο τραυματισμός του στη μέση που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στο ματς με τη Γερμανία στα ημιτελικά, αλλά και σ' αυτό του τελικού αν προκριθεί η "σελεσάο" έχει βυθίσει στο κλάμα μια ολόκληρη χώρα.

Ωστόσο κάποιοι όπως αποδεικνύεται... ήξεραν από πριν πως θα τραυματιστεί το αστέρι της Βραζιλίας! Ο λόγος για την αμερικανική σειρά-καρτούν "Σίμπσονς", η οποία σε ένα επεισόδιο που προβλήθηκε τον Απρίλιο στις ΗΠΑ με θέμα το Μουντιάλ, έδειχνε το αστέρι της "σελεσάο" (στη σειρά ονομαζόταν "Εl Divo", αλλά ο παραλληλισμός του με τον Νεϊμάρ ήταν εμφανής) να τραυματίζεται σοβαρά!

Τόσο σοβαρά που στο τέλος του επεισοδίου μάλιστα, βλέπουμε τους φιλάθλους να τον "θάβουν μέσα σ' ένα τάφο". Να σημειώσουμε επίσης, πως στη σειρά η Βραζιλία αντιμετώπιζε τη Γερμανία στον τελικό του Μουντιάλ, με τα "πάντσερ" να νικούν.

Στο... πραγματικό Μουντιάλ, οι δύο χώρες είναι αντιμέτωπες για τα ημιτελικά. Λέτε να ήταν και εκεί προφητική η σειρά; Δείτε το προφητικό απόσπασμα με τον τραυματισμό του... "Νεϊμάρ":

Διαβάστε ακόμη:

Όλο το γήπεδο θα ντυθεί "Νεϊμάρ" (PHOTOS)

Απίστευτη υποδοχή για "σελεσάο" (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK