Τα πιο παράξενα video του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Το Παγκόσμιο Κύπελλο επεφύλασσε πολλά χιουμοριστικά και παράξενα video. Το Contra.gr "αλίευσε" τα δέκα πιο χαρακτηριστικά και σας τα παραθέτει. Από τον άτυχο Άγγλο φυσιοθεραπευτή μέχρι το τρέκλισμα του Αλεχάντρο Σαμπέγια.

Τα πιο παράξενα video του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Το φιλί του Κροάτη στην Βραζιλιάνα ρεπόρτερ

Τη στιγμή που οι Κροάτες φίλαθλοι κατευθύνονταν προς το γήπεδο για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ένας εξ' αυτών αποφάσισε να κάνει μια στάση και να φιλήσει στο μάγουλο μια Βραζιλιάνα ρεπόρτερ που βρισκόταν στον "αέρα".

Έσπασε το πόδι του πανηγυρίζοντας ο φυσιοθεραπευτής της Αγγλίας

Ο αγγλικός πάγκος δεν πανηγύρισε όπως θα ήθελε το γκολ στο ματς με την Ιταλία, αφού τη στιγμή που ο Ντάνιελ Στάριτζ σκόραρε, ο φυσιοθεραπευτής Γκάρι Λιβάιν υπέστη εξάρθρωση αστραγάλου και αποχώρησε εσπευσμένα με φορείο

Τα πορτραίτα Νεϊμάρ, Μέσι, Ρονάλντο με μια μπάλα

Μία Ασιάτισσα καλλιτέχνης ζωγράφισε τα πορτραίτα των Νεϊμάρ, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο με μία μπάλα ποδοσφαίρου.

Η κλωτσιά του Σκολάρι στ' αχαμνά του Άλβες

Ο εκλέκτορας της Βραζιλίας έριξε μια "ύπουλη" κλωτσιά στο πιο... ευαίσθητο σημείο του Ντάνι Άλβες και τον... σώριασε στο χορτάρι.

Το "φάντασμα" του Μαραντόνα στοιχειώνει τους Βραζιλιάνους

Πρωταγωνιστής σε μια αρκετά απολαυστική διαφήμιση είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος βγαίνει μέσα από μια πολυθρόνα και στοιχειώνει το σπίτι μιας παρέας Βραζιλιάνων.

Η αμήχανη κίνηση του βοηθού

Πριν από το ματς μεταξύ της Ισπανίας και της Χιλής, ο Τζο Φλέτσερ έτεινε το χέρι του σε κάποιον αξιωματούχο της FIFA, ο οποίος δεν το αντιλήφθηκε, με συνέπεια ο βοηθός να κάνει μία αμήχανη κίνηση (χάιδεψε το κεφάλι του).

Το παράκανε η μασκότ!

O Φουλέκο, μασκότ του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ήταν περισσότερο εκφραστικός απ' όσο θα έπρεπε με μια Κολομβιανή χορεύτρια.

Το... μπουγέλο του Λαβέτσι στον Σαμπέγια

Όρεξη για αστειάκια είχε ο Εσέκιελ Λαβέτσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Αργεντινής με την Νιγηρία, αν κρίνει κανείς από το μίνι μπουγέλο στον Αλεχάντρο Σαμπέγια.

Το βαμπίρ Σουάρες, το φίμωτρο και η δωροδοκία

Ένα σατιρικό video με αποδέκτη τον Λουίς Σουάρες για το δάγκωμα στον Τζιόρτζιο Κιελίνι δημιούργησαν οι "4-4-2oons", οι οποίοι έκαναν και μια μικρή αναφορά στην ανάληψη της διοργάνωσης του 2022 από το Κατάρ.

Η απίστευτη αντίδραση του Σαμπέγια στη χαμένη ευκαιρία του Ιγκουαΐν

Άπλετο γέλιο σκόρπισε η αντίδραση του Αλεχάντρο Σαμπέγια σε μία χαμένη ευκαιρία του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην αναμέτρηση με το Βέλγιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK