Τελετές μαύρης μαγείας από τους Περουβιανούς κατά Τζημόπουλου και Νέας Ζηλανδίας!

Απίστευτα σκηνικά έζησαν οι παίκτες της Νέας Ζηλανδίας στον επαναληπτικό των πλεί οφ για το Μουντιάλ. Πέταξαν πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής τα ξημερώματα, ενώ περιμετρικά του γηπέδου πραγματοποιήθηκαν τελετές μαύρης μαγείας (φωτογραφίες)!

Shamans, witch doctors and dancers perform a rite in an attempt to bring good luck to Peru's national soccer team, a day prior to its play-off qualifying match for the 2018 Russian World Cup against New Zealand, outside the National Stadium in Lima, Peru, Wednesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Rodrigo Abd)
peru AP IMAGES

Το Περού πήρε το τελευταίο εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας), καθώς επιβλήθηκε με 2-0 στην πρωτεύουσα της χώρας, Λίμα, σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι Νεοζηλανδοί ποδοσφαιριστές, αρκετές ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα και συγκεκριμένα στις 3:30 τα ξημερώματα, άγνωστοι πέταξαν πυροτεχνήματα έξω από τα δωμάτια τους, στο χώρο του ξενοδοχείο, λες και ήταν... πρωτοχρονιά!

Αργότερα, την ώρα που κατευθύνονταν προς το γήπεδο, διαπίστωσαν πως περιμετρικά είχαν στηθεί πηγαδάκια από τοπικούς "μάγους" που είχαν φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών και έκαναν τελετές μαύρης μαγείας!

Το σκηνικό ήταν τρομακτικό, αφού πάνω στα πρόσωπα των παικτών υπήρχαν φίδια, φωτιές, αίμα(!) και άλλες... τεχνικές που χρησιμοποιούν οι "σαμάνοι".

Δεν ξέρουμε αν τελικά έπιασε το κόλπο, το βέβαιο είναι πως το Περού πήγε στο Μουντιάλ μετά από 36 ολόκληρα χρόνια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK