Η Αργεντινή αποχαιρέτησε (νωρίς) τη Ρωσία καθώς στη φάση των "16" αποδείχτηκε "λίγη" απέναντι στην Γαλλία, όμως το μαρτύριο για τον Χόρχε Σαμπαόλι δεν λέει να τελειώσει.

Ο τεχνικός της "αλμπισελέστε" θεωρήθηκε ως ο κύριος υπεύθυνος για την τραγική εικόνα της ομάδας του στους 4 αγώνες που έδωσε στο Μουντιάλ και δέχτηκε αμείλικτη κριτική, ενώ ακόμα και τώρα που έχουν περάσει αρκετά 24ωρα από το άδοξο αντίο των Αργεντινών, τα αρνητικά σχόλια εις βάρος του πέφτουν βροχή.

Ο τελευταίος που τον έβαλε στο στόχο του είναι ο πατέρας του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος με δηλώσεις που έκανε στην Αργεντινή έκανε λόγο για την πρωτοφανή απόφαση του Σαμπαόλι να κατεβάσει την ομάδα του στον "τελικό" με την Γαλλία αφήνοντας 600 γκολ στον... πάγκο!

Inline Image

"Πραγματικά αδυνατώ να βρω μία λογική εξήγηση, δεν ξέρω γιατί η Αργεντινή έπαιξε χωρίς "9άρι" κόντρα στην Γαλλία.

ADVERTISING

Θα έχει τους λόγους του, όμως μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις. Έχεις δύο παίκτες που μαζί έχουν σημειώσει 600 γκολ και δεν παίζει κανείς από τους δύο!

Αν δεν σου αρέσει ο ένας (Ιγκουαΐν), βάλε τον άλλο (Αγουέρο). Αρχίσαμε με την ιδέα του 9αριού και τελειώσαμε με τον Ένσο Πέρες "ψευτοεννιάρι". Είναι παράξενο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του επιθετικού της Γιουβέντους.