Απίστευτοι Άγγλοι: βρήκαν τις ομοιότητες με το 1966 που τους δίνουν το Μουντιάλ!

Η εθνική Αγγλίας κατεβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας απαλλαγμένη από το άγχος καθώς δεν είναι μέσα στα φαβορί, παρόλα αυτά τα ΜΜΕ στο Νησί βρήκαν τα σημάδια που την οδηγούν στην κούπα!

England head coach Gareth Southgate, holds a loaf of bread and England's Harry Kane holds a Russian tea urn they received during a traditional Russian greeting before the start of the first training session for the England team at the 2018 soccer World Cup at the Spartak Zelenogorsk stadium, Zelenogorsk near St. Petersburg, Russia, Wednesday, June 13, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
England head coach Gareth Southgate, holds a loaf of bread and England's Harry Kane holds a Russian tea urn they received during a traditional Russian greeting before the start of the first training session for the England team at the 2018 soccer World Cup at the Spartak Zelenogorsk stadium, Zelenogorsk near St. Petersburg, Russia, Wednesday, June 13, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Για τους (πολλούς) φανς της εθνικής Αγγλίας σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όταν αρχίζει ένα Euro και ένα Μουντιάλ τους πιάνει συνήθως και ένας κόμπος στο στομάχι. Και αυτό γιατί έχουν δει τα "τρία λιοντάρια" να αποτυγχάνουν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και να διαψεύδουν τις προσδοκίες ενός αμέτρητου έθνους.

Φέτος, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ακολούθησε στρατηγική χαμηλών τόνων (ισχύει το "όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι"), παρόλα αυτά τα μίντια στο Νησί ήταν για μία ακόμα φορά ευφάνταστα, με την "Daily Mail" να ψάχνει και να βρίσκειτις ομοιότητες του 2018 με το... 1966.

Απίστευτοι Άγγλοι: βρήκαν τις ομοιότητες με το 1966 που τους δίνουν το Μουντιάλ!

Όπου 1966 η πρώτη και μοναδική φορά που η Αγγλία έχει πανηγυρίσει τρόπαιο σε μεγάλη διοργάνωση και συγκεκριμένα το Μουντιάλ που είχε φιλοξενήσει η ίδια, με τους Άγγλους να βρίσκουν αυτή τη φορά τρεις τρομερές ομοιότητες μεταξύ των δύο διοργανώσεων που ενώνουν τα "τρία λιοντάρια"!

Η πρώτη έχει να κάνει με την προέλευση των παικτών που απαρτίζουν την 23μελη αποστολή αφού 15 είναι γεννημένοι στην Βόρεια Αγγλία και 7 στην Νότια (ο Στέρλινγκ έχει γεννηθεί στην Τζαμάικα), όπως ακριβώς είχε συμβεί και το 1966...

Απίστευτοι Άγγλοι: βρήκαν τις ομοιότητες με το 1966 που τους δίνουν το Μουντιάλ!

Η δεύτερη αφορά τους αρχηγούς του τώρα και του τότε, αφού Χάρι Κέιν και Μπόμπι Μουρ γεννήθηκαν στο Ανατολικό Λονδίνο και μάλιστα σε απόσταση επτά μιλίων.

Όσον αφορά στην τρίτη "σύνδεση", αυτή είναι και η πλέον εντυπωσιακή, με δύο μέλη από την ομαδα του 2018 και ισάριθμα από εκείνη του 1966 να έχουν σπουδάσει σε ιδιωτικά σχολεία: από τη μία έχουμε τους Νικ Πόουπ και Έρικ Ντάιερ και από την άλλη τους Τζίμι Άρμφιλντ και Τζορτζ Ίστχαμ.

Απίστευτοι Άγγλοι: βρήκαν τις ομοιότητες με το 1966 που τους δίνουν το Μουντιάλ!

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK