Ερωτευμένη με τις... παρατάσεις η Κροατία!

Η Κροατία αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και στον ημιτελικό αφού για τρίτο σερί νοκ-άουτ ματς βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε να οδηγήσει τον αγώνα σε έξτρα ημίωρο (VIDEOS).

Croatia's Ivan Perisic celebrates after scoring his side's first goal during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Croatia's Ivan Perisic celebrates after scoring his side's first goal during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Αυτό που έχει συμβεί φέτος με την Κροατία αγγίζει τα όρια της... επιστημονικής φαντασίας. Μετά από το 1-1 στη κανονική διάρκεια του αγώνα με την Δανία για τη φάση των "16" και το 1-1 στο 90λεπτο του προημιτελικού με τους Ρώσους, η παρέα του Μόντριτς έφερε τρίτο συνεχόμενο 1-1, αυτή τη φορά στον ημιτελικό κόντρα στην Αγγλία!

Τα "λιοντάρια" πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5' με τον Τρίπιερ και το φινάλε του 45λεπτου τους βρήκε να αισθάνονται αδικημενοι από το 1-0 καθώς θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα ακόμα γκολ, ωστόσο στην επανάληψη το σκηνικό ανατράπηκε.

Croatia's Ivan Perisic scores his side's opening goal during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in, Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Croatia's Ivan Perisic scores his side's opening goal during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in, Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Κροατία πήρε τα ηνία, "άπλωσε" το παιχνίδι, έβαλε κάτω τη μπάλα, έβγαλε συνδυασμούς και αυτοματισμούς και δικαιώθηκε!

Στο 68' ο Πέρισιτς πρόλαβε τον Γουόκερ που προσπάθησε να απομακρύνει σέντρα από τα δεξιά με το κεφάλι και με προβολή νίκησε τον Πίκφορντ ενώ δύο λεπτά αργότερα θα μπορούσε να είχε υπογράψει την ολική ανατροπή, με το διαγώνιο αριστερό σουτ του να σταματάει στη ρίζα του αριστερού δοκαριού της αγγλικής εστίας!

Το μόνο που μένει να κάνουν οι παίκτες του Ντάλιτς για να τρελάνουν όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη είναι να πάνε ξανά στα πέναλτι και να επικρατήσουν εκ νέου, για να γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Μουντιάλ που θα έχουν επιβιώσει σε τρία σερί νοκ-άουτ ματς μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK