"Go Kane" στους 8 τα... αθάνατα "λιοντάρια"

Οι Άγγλοι... πετούν στον έβδομο ουρανό, καθώς βρίσκονται φάτσα κάρτα με μια πρόκριση στους 4 του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Κέιν και η παρέα του αφού δεν... πέθαναν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν τους ισοφάρισε ο Μίνα και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά στα πέναλτι (VIDEO).

"Go Kane" στους 8 τα... αθάνατα "λιοντάρια"

Είτε είσαι είτε όχι φαβορί σ' αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα... ματώσεις για να πετύχεις!

Οι Άγγλοι πήγαν να παίξουν με τους Κολομβιανούς ως η ομάδα με τις περισσότερες ελπίδες για πρόκριση στους 8, αλλά χρειάστηκε πρώτα να πάνε από τον... παράδεισο στην κόλαση και τούμπαλιν για να τα καταφέρουν.

Ο πρώτος σκόρερ (με έξι γκολ πλέον), Χάρι Κέιν έβαλε μπροστά στο σκορ τα "λιοντάρια" στο 57΄λεπτό χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Αργότερα, όμως, οι Άγγλοι... έκατσαν και οι μάχιμοι Κολομβιανοί πάλευαν στην κυριολεξία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να ισοφάρισαν και τα κατάφεραν!

Ένας παίκτης που μάλλον θα βάλει τον Ερνέστο Βαλβέρδε σε δεύτερες σκέψεις όσον αφορά τη θέση του στην Μπαρτσελόνα, ο Γέρι Μίνα για μία ακόμη φορά κράτησε την πατρίδα του στο "κόλπο".

Ο στόπερ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πήδηξε ψηλότερα απ' όλους -σε εκτέλεση κόρνερ- και με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1 της κανονικής διάρκειας, σημειώνοντας το τρίτο και τελευταίο του τέρμα στη διοργάνωση.

Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι και έτσι η πρόκριση έπρεπε να παιχτεί στα πέναλτι...

Εκεί, ο Χέντερσον έκανε τους Άγγλους να καρδιοχτυπήσουν όταν αστόχησε, όμως ο Πίκφορντ φρόντισε για όλα, πιάνοντας το πέναλτι του Μπάκα και η ομάδα του Σάουθγκειτ μετά την εύστοχη εκτέλεση του Ντάιερ πανηγύρισε την πρόκριση στους 8 του Μουντιάλ.

Απέναντι στους Άγγλους, τώρα, θα σταθούν οι δυσκολοκατάβλητοι Σουηδοί.

Υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Κέιν και την παρέα του να πάνε στους 4, κανείς όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος μ' αυτά που έχουν συμβεί μέχρι στιγμής στη Ρωσία.

ΤΑ ΖΕΥΑΡΙΑ ΤΩΝ 8

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (6/7)

Ουρουγουάη – Γαλλία (17:00)

Βραζιλία – Βέλγιο (21:00)

ΣΑΒΒΑΤΟ (7/7)

Σουηδία – Αγγλία (17:00)

Ρωσία – Κροατία (21:00)

News 24/7

24MEDIA NETWORK