Η τύχη των Άγγλων φάνηκε και με το ιπτάμενο μπουκάλι!

Ο Χάρι Κέιν πίκρανε τους Σκωτσέζους ισοφαρίζοντας για την Αγγλία στο φινάλε και λίγο έλειψε να το πληρώσει ακριβά! Μέσω ενός μπουκαλιού ουίσκι (PHOTOS).

England's Harry Kane, left, celebrates with Chris Smalling after scoring his side's second goal during the World Cup Group F qualifying soccer match between Scotland and England at Hampden Park, Glasgow, Scotland, Saturday, June 10, 2017. (AP Photo/Scott Heppell)
England's Harry Kane, left, celebrates with Chris Smalling after scoring his side's second goal during the World Cup Group F qualifying soccer match between Scotland and England at Hampden Park, Glasgow, Scotland, Saturday, June 10, 2017. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Το "Hampden Park" έζησε μεγάλες στιγμές το Σάββατο στο ντέρμπι ανάμεσα στα "ξαδέρφια" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Σκωτία και Αγγλία, καθώς το ματς είχε μία εξέλιξη που ελάχιστοι θα μπορούσαν να φανταστούν.

Ο Τσάμπερλεϊν έβαλε μπροστά στο σκορ τα "τρία λιοντάρια", ο Γκρίφιθς "απάντησε" και μάλιστα δις με παρόμοιο τρόπο, κάνοντας την ολική ανατροπή με δύο πανομοιότυπες εκτελέσεις φάουλ, για να έρθει τελικά ο Χάρι Κέιν στις καθυστερήσεις και να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα του.

"Το φινάλε στο παιχνίδι ήταν τρελό", δήλωσε ο φορ της Τότεναμ, ο οποίος πάντως όταν το δήλωσε αυτό δεν είχε όλα τα δεδομένα στο μυαλό του.

Και αυτό γιατί την ώρα που πανηγύριζε μαζί με τους συμπαίκτες του το 2-2 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ, ένας ανεγκέφαλος φαν της Σκωτίας "ξέφυγε" και εκτόξευσε ένα μισοάδειο μπουκάλι ουίσκι προς το μέρος τους, που ευτυχώς πέρασε δίπλα από τους παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Η τύχη ήταν με το μέρος των Άγγλων, τόσο στο γκολ του Κέιν στις καθυστερήσεις όσο και στην αστοχία του οπαδού...

Η τύχη των Άγγλων φάνηκε και με το ιπτάμενο μπουκάλι!
Η τύχη των Άγγλων φάνηκε και με το ιπτάμενο μπουκάλι!

Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell

News 24/7

24MEDIA NETWORK