Όταν η αποστολή της Βραζιλίας ταξίδεψε για Ρωσία, οι περισσότεροι παίκτες είχαν στο μυαλό τους πως θα έφευγαν μετά τις 15 Ιουλίου οπότε και είναι προγραμματισμένος ο τελικός στη Μόσχα, όμως υπολόγιζαν χωρίς το... Βέλγιο.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνέθ τους έκανε τη ζημιά αφού τους νίκησε 2-1 στον προημιτελικό και τους άφησε εκτός ημιτελικών, με το αποτέλεσμα να είναι να επιστρέψουν νωρίτερα στην πατρίδα και να τους περιμένουν ελάχιστα άτομα στο αεροδρόμιο.

Inline Image

Η πτήση από την Αγία Πετρούπολη έκανε στάση στην Μαδρίτη όπου κατέβηκαν αρκετοί παίκτες και έτσι στην Βραζιλία έφτασαν μόνο ο Τίτε και επτά διεθνείς, με τους Κουτίνιο και Ντόουγκλας Κόστα να σταματούν για να υπογράψουν αυτόγραφα προς χάρη των οπαδών που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο του Ρίο Ντε Ζανέιρο.

Inline Image

ADVERTISING

Πόσοι; Μόλις 30 άτομα, που ήταν πάντως αρκετά εκδηλωτικοί, φωνάζοντας "Βραζιλία, Βραζιλία" και επευφημώντας τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τίτε για τη δουλειά που έκανε στην εθνική ομάδα.

Inline Image

Όλα μάλιστα δείχνουν πως θα κρατήσει τη θέση του, με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να εκτιμούν πως παρά τον αποκλεισμό παρουσίασε μία πολύ καλή εικόνα της "Σελεσάο" και ότι αξίζει να συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της, ενόψει μάλιστα του Copa America που διοργανώνει η Βραζιλία το καλοκαίρι του 2019.

Η υποδοχή στους παίκτες της εθνικής Βραζιλίας στο Ρίο