Κάτι... ξέχασε ο Όλσεν στο 1-0 της Αγγλίας

Δυνατή η κεφαλιά του Μαγκουάιρ, αλλά όχι για να μην αντιδράσει στο ελάχιστο ο γκολκίπερ της Σουηδίας, με αποτέλεσμα να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του.

England's Harry Maguire, 3rd right, heads the ball to score the opening goal during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
England's Harry Maguire, 3rd right, heads the ball to score the opening goal during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Ρόμπιν Όλσεν... θυμήθηκε τις μέρες του στον ΠΑΟΚ. Τότε που αδυνατούσε να σταθεί επάξια κάτω από τα γκολπόστ και να κερδίσει τη θέση του βασικού.

Από τότε μεσολάβησαν πολλά. Εγινε το Νο1 της Κοπεγχάγης και κατόπιν ο βασικός γκολκίπερ της εθνικής Σουηδίας.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο πολλή δουλειά δεν είχε ως τώρα, αφού η αμυντική λειτουργία των Σουηδών υπήρξε υποδειγματική, με τον Γκράνβιστ σε θέση ηγέτη.

Τις φορές όμως που χρειάστηκε, πήρε... χαμηλό βαθμό.

Άντε το σουτ του Κρος ήταν τέλεια εκτελεσμένο - ένα γκολ που δεν κόστισε. Τι συνέβη όμως στην κεφαλιά του Μαγκουάιρ για το 1-0 των Άγγλων στον προημιτελικό; Σαν να κόλλησε το μυαλό του και δεν έπεσε ποτέ, ενώ η μπάλα περνούσε από δίπλα του...

Στο 45', βέβαια, κατάφερε να "κόψει" τον επιπόλαιο Στέρλινγκ, τι να το κάνεις όμως... Το κακό είχε ήδη γίνει!

News 24/7

24MEDIA NETWORK