Ο Κεντίρα δεν... μάσησε στη σουηδική ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

Ένας Σουηδός δημοσιογράφος προκάλεσε τον Σάμι Κεντίρα ενόψει της μάχης της Γερμανίας με τους Σκανδιναβούς και πήρε "πληρωμένη απάντηση" από τον άσο της Γιουβέντους (VIDEO).

Germany's Samy Khedira reacts after missing a chance to score during a friendly soccer match between Germany and Saudi Arabia at BayArena in Leverkusen, Germany, Friday, June 8, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Germany's Samy Khedira reacts after missing a chance to score during a friendly soccer match between Germany and Saudi Arabia at BayArena in Leverkusen, Germany, Friday, June 8, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Γερμανία άρχισε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ της Ρωσίας (1-0 από το Μεξικό) και το γεγονός αυτό της βάζει έξτρα πίεση ενόψει του δεύτερου αγώνα της με την Σουηδία, αφού νέα ήττα θα στείλει για πρόωρες διακοπές τους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Αυτό το ξέρουν καλά οι παίκτες του Λεβ αλλά και οι Σουηδοί και ένας μάλιστα εξ αυτών θέλησε να... πικάρει τον Σάμι Κεντίρα , προσφέροντάς του αεροπορικά εισιτήρια για να γυρίσει στην πατρίδα του!

"Γεια σου, ονομάζομαι Λούντβιγκ, είμαι Σουηδός δημοσιογράφος και έχω εδώ κάρτες επιβίβασης για σένα και τους συμπαίκτες σου, με δεδομένο πως αν χάσετε το Σάββατο από την Σουηδία, θα πρέπει να πάρετε το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι σας".

Αυτή ήταν η λεκτική πρόκληση από πλευράς του δημοσιογράφου της "Expressen TV", με τον Σάμι Κεντίρα να διατηρεί την ψυχραιμία του και να απαντάει με... στιλ:

"Δεν τα έχουμε ανάγκη, δεν θα επιστρέψουμε σπίτι. Αρχίσαμε άσχημα αλλά είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".

Ο δημοσιογράφος επέμεινε και του είπε "ίσως να τα έχετε ανάγκη μετά το παιχνίδι", για να πάρει απάντηση Νο 2 από τον άσο της Γιουβέντους, την εξής: "Θα τα θέλουμε στις 16 Ιουλίου".

Σημειώνεται πως μία ημέρα νωρίτερα στις 15 Ιουλίου, είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Μουντιάλ στο "Λουζνίκι" της Μόσχας και είναι λογικό πως μία ομάδα που πήρε τον τίτλο πριν από τέσσερα χρόνια, να αδυνατεί να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK