Οι Άγγλοι δεν φοβούνται τους χούλιγκαν, αλλά τις αρκούδες!

Όπως φαίνεται ο μεγαλύτερος φόβος των Άγγλων κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ δεν είναι οι χούλιγκαν, αλλά οι αρκούδες! Διαβάστε για την περίεργη ταξιδιωτική οδηγία που δίνουν στους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στην Ρωσία το καλοκαίρι.

Οι Άγγλοι δεν φοβούνται τους χούλιγκαν, αλλά τις αρκούδες!

Η Ρωσία είναι μία αχανής χώρα που εκτείνεται σε 17,075,200 τετραγωνικά χιλιόμετρα και έχει πληθυσμό 144,462,451 σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση (το 2017). Στις δασικές εκτάσεις φιλοξενούνται πολλά ζώα, μεταξύ εκ των οποίων και αρκούδες που αποτελούν μάλιστα είδος προς... κυνήγι για τους ντόπιους.

Με το Μουντιάλ να πλησιάζει, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας μοίρασε μία... περίεργη ταξιδιωτική οδηγία στους φιλάθλους που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για το τουρνουά. Σε αυτή τους τονίζεται να προσέχουν αρκετά τις... αρκούδες!

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως 17,000 είναι άγριες και αρκετά... πεινασμένες, οπότε θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα για να μην γίνουν... μεζές στην κοιλιά τους.

Αυτό γιατί κάποιοι φίλαθλοι δεν έχουν σκοπό να μείνουν σε κάποιο ξενοδοχείο ( παρότι οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές), αλλά σκέφτονται να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, για να απολαύσουν ταυτόχρονα και τα μαγευτικά τοπία.

Με δική τους ευθύνη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK