ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ο Λοπετέγκι στην Ισπανία

Ο Ζουλέν Λοπετέγκι θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ο Λοπετέγκι στην Ισπανία
Λοπετέγκι-Ισπανία

Η Ισπανία έκανε τη μεγάλη έκπληξη και ανακοίνωσε τον διάδοχο του Βιθέντε ντελ Μπόσκε, ο οποίος δεν θα είναι ο Χοακίν Καπαρός, όπως είχε σχεδόν συμφωνηθεί εδώ και εβδομάδες, αλλά ο Ζουλέν Λοπετέγκι.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας επισημοποίησε τον "γάμο" με τον πρώην εκλέκτορα της εθνικής κ-21, ο οποίος θα παρουσιαστεί το απόγευμα στα γραφεία της ομοσπονδίας στη Λα Ρόθας της Μαδρίτης.

Ο Καπαρός εμφανιζόταν ως βέβαιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των πρώην πρωταθλητών κόσμου και Ευρώπης και μάλιστα είχε λάβει και ειδικές οδηγίες συμπεριφοράς από την RFEF μέχρι την επίσημη αποχώρηση του Ντελ Μπόσκε.

Την ίδια στιγμή, ο Βάσκος πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα, της Λογρονιές και της Ράγιο Βαγεκάνο, πρόβαλε ως φαβορί για τον πάγκο των Γουλβς.

Η ανατροπή έγινε την Πέμπτη, όταν και η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι παραδίδει τα σκήπτρα στον άλλοτε εκλεκτό να συνεχίσει στη θέση του Ντελ Μπόσκε, ο οποίος είχε απολυθεί από την Πόρτο τον Ιανουάριο του 2016.

Ο 49χρονος Λοπετέγκι κατέγραψε σπουδαίες επιτυχίες στον πάγκο των "μικρών" της Ισπανίας, κατακτώντας το Ευρωπαϊκό κ-19 το 2012 κόντρα στην Εθνική Ελλάδας και το Ευρωπαϊκό κ-21 το 2013 κόντρα στην Ιταλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK