"Μάγκας" με... τρελή αποζημίωση αν απολυθεί ο Σαμπάολι!

Οπαδοί, παίκτες, Ομοσπονδία και... Μαραντόνα "ονειρεύονται" την επόμενη ημέρα της εθνικής Αργεντινής χωρίς τον Χόρχε Σαμπάολι στην ομάδα. Με την "όρεξη" θα μείνουν, όμως, απ' ότι φαίνεται αφού για να λυθεί το συμβόλαιό του θα πρέπει να καταβληθεί ένα τεράστιο ποσό ως αποζημίωση.

"Μάγκας" με... τρελή αποζημίωση αν απολυθεί ο Σαμπάολι!
ΑΡ

Την 1η Ιουνίου του 2017, η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής παρουσίασε και επίσημα τον Χόρχε Σαμπάολι ως τον νέο προπονητή της εθνικής ομάδας. Η άφιξή του, πάντως δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού θα έπρεπε να καταβληθεί στην Σεβίλλη αποζημίωση σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ, για να "σπάσει" το συμβόλαιο του.

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και έφτασε μέχρι την Ανδαλουσία, όπου οι "Sevillistas" την υποδέχθηκαν με... δυσαρέσκεια, γεγονός που οδήγησε σε έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του στη νίκη της Σεβίλλης επί της Γρανάδα με σκορ 2-0.

Τότε, ο 58χρονος τεχνικός είχε αντικαταστήσει τον Εντγάρδο Μπάουσα, ο οποίος απολύθηκε ύστερα από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων στα προκριματικά για το Μουντιάλ της Ρωσίας, στη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της Αργεντινής, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει την ίδια μοίρα και ο Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις της "αλμπισελέστε" στα γήπεδα της Ρωσίας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μιας και οι παίκτες είναι απέναντί του, ενώ έχει χάσει 100% και τ' αποδυτήρια.

Εφικτό μεν να συμβεί στο εγγύς μέλλον, δύσκολο δε να συμβεί κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς όπως αναφέρει η "As", ο Σαμπάολι έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την "αλμπισελέστε" και σε περίπτωση που λυθεί πρόωρα η συνεργασία τους, η Ομοσπονδία θα κληθεί να τον αποζημιώσει με 20.000.000 ευρώ!

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK