Στην Αργεντινή πανηγυρίζουν με τον καημό του Μέσι

Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από την "μάχη" της διεκδίκησης του εφετινού Champions League, και στην εθνική ομάδα της Αργεντινής έχουν κάθε λόγο να "τρίβουν" τα χέρια τους από ικανοποίηση. Γιατί; Η απάντηση εντός κειμένου (PHOTOS).

Στην Αργεντινή πανηγυρίζουν με τον καημό του Μέσι
AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Μπαρτσελόνα "αποχαιρέτησε" για εφέτος το όνειρο της κατάκτησης του Champions League, και στην Αργεντινή έχουν κάθε... Μουντιαλικό λόγο να το πανηγυρίζουν.

Γιατί; Επειδή ο σούπερ σταρ της "αλμπισελέστε", Λιονέλ Μέσι θα δώσει τρία παιχνίδια λιγότερα στο υπόλοιπο της περιόδου, έχοντας μεγαλύτερο περιθώριο ξεκούρασης ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι πιθανότητες να έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό μειώνονται αισθητά.

Μάλιστα, χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της αργεντίνικης "Ole", η οποία σε σημερινό της δημοσίευμα γράφει ότι: "Ένα καλό νέο για την εθνική ομάδα. Με τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα, ο Μέσι θα δώσει τρία παιχνίδια λιγότερα στο υπόλοιπο της περιόδου και θα είναι ελεύθερος από τις 19 Μαΐου για να ξεκουραστεί και να τεθεί στη διάθεση της εθνικής ομάδας", ενώ η "La Nacion" τόνισε πως: "Ο Μέσι μπορεί από τώρα να συγκεντρωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Το μόνο που μένει, είναι αν δούμε αν οι προσδοκίες των Αργεντινών για την απόδοση του Λιονέλ Μέσι στον δρόμο προς την κατάκτηση του Μουντιάλ, θα καρποφορήσουν...

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Αργεντινή πανηγυρίζουν με τον καημό του Μέσι
Στην Αργεντινή πανηγυρίζουν με τον καημό του Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK