Γιάννου: "Το πρώτο μου γκολ δεν είναι μακριά"

Ο πρώην επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Απόστολος Γιάννου πραγματοποίησε ονειρικό ντεμπούτο με την εθνική Αυστραλίας και μιλώντας στα ΜΜΕ της χώρας εξέφρασε την πεποίθησή του πως το μέλλον προμηνύεται... λαμπρό.

Γιάννου: "Το πρώτο μου γκολ δεν είναι μακριά"

Ο Απόστολος Γιάννου δεν θα μπορούσε να φανταστεί πιο ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα της εθνικής Αυστραλίας, αφού στη νίκη με 7-0 επί του Τατζικιστάν μοίρασε δύο ασίστ και κέρδισε ισάριθμα πέναλτι.

"Το να πραγματοποιήσω ντεμπούτο σε μία τόσο ευρεία νίκη είναι πραγματικά φανταστικό. Ήμουν λίγο αγχωμένος πριν τον αγώνα, αλλά όσο περνούσε η ώρα ήμουν όλο και πιο καλά. Μετά το 65' κουράστηκα και προσπάθησα να διαχειριστώ τα εναπομείναντα λεπτά. Προσπάθησα για το καλύτερο... Αν η ομάδα μου δώσει λίγο χρόνο θα είμαι χαρούμενος", ανέφερε αρχικά ο 25χρονος άσος.

Το μόνο που έλειψε από τον πρώην επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης ήταν το γκολ. Όμως, ο ίδιος δεν δείχνει να επηρεάζεται.

"Δεν με πειράζει που δεν πέτυχα γκολ απ' τη στιγμή που η ομάδα νίκησε. Φυσικά και θα ήμουν πιο χαρούμενος αν είχα σκοράρει, ειδικά στη φάση που η μπάλα χτύπησε το δοκάρι. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έχασα αυτή την ευκαιρία. Δεν νομίζω πως το πρώτο γκολ μου είναι μακριά. Θα το πετύχω στο επόμενο ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σούπερ εμφάνιση Γιάννου με την Εθνική Αυστραλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK