Ήττα με 5-0 αλλά αποθέωση για Κατσουράνη στο τελευταίο του παιχνίδι

Ο Κώστας Κατσουράνης δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του μιας και έχασε με 5-0 από την Μέλμπουρν Σίτι όμως γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες Έλληνες που βρέθηκαν στο γήπεδο. Δείτε VIDEOS.

Ήττα με 5-0 αλλά αποθέωση για Κατσουράνη στο τελευταίο του παιχνίδι

Τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του Κώστα Κατσουράνη ήταν αυτό της Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μέλμπουρν Σίτι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας την Τρίτη (29/9), ωστόσο δεν ήταν όπως θα το περίμενε ο ίδιος.

Η ομάδα του 36χρονου μέσου γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 και αποκλείστηκε από τη διοργάνωση, με τον Κατσουράνη να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο, χωρίς όμως να προσφέρει σημαντική βοήθεια. Μάλιστα δέχθηκε και κίτρινη κάρτα στο 46ο λεπτό. Στην Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ μαζί με τον "Κατσούρ" αγωνίστηκαν κι άλλοι δύο Έλληνες, ενώ ελληνικής καταγωγής είναι και ο προπονητής κ. Κατσάκης.

Απέναντί του βρέθηκε ένας παλιός "γνώριμός" μας και πρώην συμπαίκτης του Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό, Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στην αναμέτρηση.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Έλληνα άσου βρέθηκαν πάνω από 11.000 φίλαθλοι, κυρίως Έλληνες οι οποίοι τον αποθέωσαν τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά το τέλος του αγώνα.

Το VIDEO που ετοίμασε η Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ για τον Κατσουράνη:

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος το ποδόσφαιρο για Κατσουράνη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK