Το γκολ του αιώνα σε ματς πρώην "πράσινου" και "κιτρινόμαυρων"

Σπανίζουν τέτοια όμορφα γκολ από το ποδόσφαιρο και ειδικά τέτοιας έμπνευσης. Ποδοσφαιριστής σκόραρε το γκολ του αιώνα σε αναμέτρηση που είχε... άρωμα Ελλάδας, με δύο πρώην παίκτες της ΑΕΚ και έναν του Παναθηναϊκού να το παρακολουθούν από κοντά (VIDEO).

Το γκολ του αιώνα σε ματς πρώην "πράσινου" και "κιτρινόμαυρων"

Ένας 19χρονος Αυστραλός έχει γίνει παγκόσμιο σημείο αναφοράς. Κι αυτό, διότι με το τέρμα που πέτυχε πολλοί θα είναι αυτοί που θα το αποκαλέσουν γκολ της χρονιάς ή ακόμα και του αιώνα.

Ο Ρίλεϊ ΜακΓκρί στην αναμέτρηση των Νιούκαστλ Τζετς εναντίον των Μέλμπουρν Σίτι, "χτύπησε" σαν σκορπιός, ισοφαρίζοντας για τους πρώτους και δίνοντάς τους το "πάτημα" για ανατροπή, με το τελικό σκορ 2-1 να στέλνει τους γηπεδούχους στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Αυστραλίας. Να σημειωθεί, ότι ο νεαρός μέσος βρίσκεται στους Τζετς με τη μορφή δανεισμού από τη Κλαμπ Μπριζ.

Μάλιστα, το εκπληκτικό τέρμα του ΜακΓκρί κάνει τον γύρο του κόσμου με δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και νυν των νικητών, αλλά και έναν πρώην του Παναθηναϊκού και νυν των ηττημένων να το παρακολουθούν από κοντά.

Ο λόγος για τους Ρόναλντ Βάργκας, Πατίτο Ροντρίγκεζ και Μπρούνο Φορναρόλι, οι οποίοι πολύ πιθανό να μην πίστευαν στα... μάτια τους. Ο πρώτος αγωνίστηκε μέχρι το 66', ο δεύτερος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ ο τελευταίος αγωνίστηκε από την αρχή ως το τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΓΚΡΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK