Αυτός που έφερε Σαμπράνο, πάει τον Κλάους Ρωσία!

Ενα ενδιαφέρον παρασκήνιο προκύπτει μέσω του ρεπορτάζ από τα τελευταία δημοσιεύματα εκ Ρωσίας που θέλουν την Άρσεναλ Τούλα να είναι έτοιμη να πάρει από το Ισραήλ τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ποιος είναι ο πρώην... ΠΑΟΚτζής που φέρεται να "δουλεύει" πίσω από την υπόθεση.

Αυτός που έφερε Σαμπράνο, πάει τον Κλάους Ρωσία!

Ο Γκερμάν Τσιστιάκοφ έχει χωρίσει τα τσανάκια του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, ωστόσο συνεχίζει να έχει συμβουλευτικό ρόλο, δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη σε θέματα μεταγραφών εκ Ρωσίας.

Πληροφορίες από την... Κόκκινη Πλατεία, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο Τσιστιάκοφ που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του Σαμπράνο, στις διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του Μακ, ενώ προσπάθησε και την περίπτωση Οτσόα βρίσκεται πίσω από την Άρσεναλ Τούλα και το ενδιαφέρον της για την Κλάους Αθανασιάδη.

Βλέπετε, η ρωσική ομάδα έχει ήδη πάρει παίκτη από την Μακάμπι Χάιφα και υπάρχει ανοιχτό κανάλι, πρόκειται για τον Βούλγαρο αμυντικό χαφ, Γκεόργκι Κοσταντίνοφ. Επίσης, η Τούλα δεν έχει ούτε έναν φορ, καθαρό τύπου Κλάους στο ρόστερ της. Ίδωμεν τι θα συμβεί, αρκεί βέβαια ο 29χρονος να τα κανονιστεί με το Ισραήλ.

Οσον αφορά τον πρώην σύμβουλο στρατηγικής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρόσφατα δούλευε ένα τεράστιο πρότζεκτ με τα γήπεδα που φιλοξένησαν του Μουντιάλ της Ρωσίας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK