Εικόνες σοκ από ξύλο γυναικών σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση γυναικών στην Αργεντινή στάθηκε η αιτία για να να γίνε το γήπεδο... ρινγκ και να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Δείτε το video της ντροπής.

Εικόνες σοκ από ξύλο γυναικών σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Ο αγώνας μεταξύ της Universitario και της Libertad για το γυναικείο πρωτάθλημα της Αργεντινής κατάφερε να αποκτήσει φήμη που ξεπέρασε τα αργεντίνικα σύνορα για "λάθος λόγο". Όχι για κάποιο εντυπωσιακό γκολ ή κάποια περίτεχνη ντρίμπλα κάποιας εκ των παικτριών των δύο ομάδων αλλά για μία απίστευτη... κλωτσοπατινάδα που έλαβε χώρα για περίπου δύο λεπτά και η οποία απείλησε ακόμα και ζωές.

Το κακό άρχισε όταν ο προπονητής της Libertad αποβλήθηκε από τον διαιτητή για τις διαμαρτυρίες του σε ένα πέναλτι κόντρα στην ομάδα του, με τη συνέχεια να φέρνει μία παίκτρια της Universitario να επιτίθεται φραστικά σε έναν από τους προπονητές της αντίπαλης ομάδας και να πυροδοτεί κατάσταση... χάους!

Όλες σχεδόν οι παίκτριες πήραν μέρος σε έναν πρωτόφαντο καυγά που είχε πάρα πολύ ξύλο, με μία μάλιστα παίκτρια από τις τέσσερις που χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ονόματι Σελέστε Ρέκα, να καταγγέλει:

"Πέντε από τις παίκτριες της αντίπαλης ομάδας με πέταξαν στο έδαφος και νόμιζα ότι θα με σκοτώσουν. Είναι πολύ λυπηρό αυτό, δεν βρέθηκε ουδείς εκεί για να το σταματήσει αυτό. Γίνεται τόση πολλή δουλειά για το γυναικείο ποδόσφαιρο και όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα, είναι πολύ άσχημο".

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της Λίγκας προανήγγειλε αυστηρές τιμωρίες για τις παίκτριες που συμμετείχαν στην προσβολή του αθλήματος ενώ στο στόχαστρο ίσως βρεθεί και ο διαιτητής, ο οποιός κατηγορήθηκε πως παρακολουθούσε αδρανής τις βιαιοπραγίες χωρίς να έχει την παραμικρή διάθεση να επέμβει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK