H χυλόπιτα που έριξε ο Τέρι έφτασε μέχρι την Ρωσία!

Ο Τζον Τέρι είχε περάσει από ιατρικά για λογαριασμό της Σπαρτάκ όμως δεν θα μπει στο αεροπλάνο για Μόσχα, με τον Άγγλο στόπερ να... κάνει πίσω λόγω οικογένειας και Τσέλσι. Διαβάστε το story.

H χυλόπιτα που έριξε ο Τέρι έφτασε μέχρι την Ρωσία!

Η έκπληξη έγινε! Η Σπαρτάκ Μόσχας είχε κάνει μία άκρως δελεαστική πρόταση στον Τζον Τέρι (οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ετήσιο συμβόλαιο ύψους 3 εκ.λιρών) και ο παίκτης είχε ταξιδέψει στην Ρώμη περνώντας από ιατρικά τεστ για τη ρωσική ομάδα), όμως τελικά δεν θα φύγει από το Νησί.

Ο ίδιος φρόντισε να βάλει οριστικά τέλος στα σενάρια περί μετακίνησής του στην Μόσχα για να κλείσει την καριέρα του, μέσω ποσταρίσματος που έκανε στο Instagram, όπου έριξε χυλόπιτα με... ευγένεια!

"Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να απορρίψω την πρόταση από την Σπαρτάκ Μόσχας. Θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία για να ευχαριστήσω την Σπαρτάκ και να τους ευχηθώ στο σύλλογο και στους οπαδούς επιτυχίες για το υπόλοιπο της σεζόν.

Είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος και έχω εντυπωσιαστεί από τον επαγγελματισμό τους. Αφού εξέτασα όμως αυτή τη μετακίνηση μαζί με την οικογένειά μου, αποφασίσαμε από κοινού πως δεν θα ήταν η καλύτερη κίνηση αυτή τη στιγμή.

Καλή τύχη Σπαρτάκ", έγραψε στο λογαριασμό του ο 37χρονος πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, με τα μίντια στο Νησί να υποστηρίζουν πως έχει δύο επιλογές.

Από τη μία υπάρχει η πρώην ομάδα του Άστον Βίλα, η οποία τον άφησε ελεύθερο τον περασμένο Μάιο αλλά τώρα επιθυμεί να τον φέρει ξανά στο Μπέρμιγχαμ για να παίξει ποδόσφαιρο για έναν χρόνο ακόμα τουλάχιστον.

Στον αντίποδα υπάρχει η... Τσέλσι, με την ομάδα της οποίας ήταν σύμβολο για σχεδόν 20 χρόνια, να επιθυμεί να τον εντάξει στα τμήματα υποδομής των "μπλε" με την ιδιότητα του προπονητή.

Τι θα επιλέξει άραγε ο "JT"; Σε λίγα 24ωρα από τώρα λογικά θα το γνωρίζουμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK