Κορόιδεψε τους αντιπάλους πριν σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και έφερε... χάος!

Ο τελικός Κ20 μεταξύ της Φλουμινένσε και της Βάσκο Ντα Γκάμα κρίθηκε οριστικά με ένα γκολ στις καθυστερήσεις, το οποίο όμως ήταν αρκετό για να προκαλέσει πολεμική σύρραξη (VIDEO)!

Κορόιδεψε τους αντιπάλους πριν σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και έφερε... χάος!

Ποιο "ευ αγωνίζεσθαι" και ποια "ευγενής αθλητική άμιλλα"; Φλουμινένσε και Βάσκο Ντα Γκάμα αναμετρήθηκαν σε τελικό του Taca Rio σε ηλικίες κάτω των 20 ετών και λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά, το γήπεδο μετατράπηκε σε... ρινγκ.

Όχι επειδή η χαμενη ομάδα δεν μπόρεσε να αποδεχτεί την απώλεια του τροπαίου και την επικράτηση του αντιπάλου αλλά επειδή η νικήτρια προέβη σε unfair...

Όχι φυσικά όλη η ομάδα αλλά ένας παίκτης της, ο επιθετικός της ονόματι Σάμουελ, ο οποίος πριν σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα (σε αντεπίθεση της ομάδας τους και μπροστά σε κενή εστία) για να γράψει το τελικό 5-3 στις καθυστερήσεις, θέλησε να κοροϊδέψει τους αντιπάλους την ώρα που τον κυνηγούσαν να τον ανακόψουν.

Ε, μετά το σόου που έδωσε, οι παίκτες των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε μία κλωτσοπατινάδα που θα την θυμούνται για καιρό οι Βραζιλιάνοι. Πανδαιμόνιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK