Το "puta madre" του Βαλβέρδε, τα δάκρυα για την Άρσεναλ και ο διαιτητής που νίκησε την... καράφλα!

Ο Βαλβέρδε που δεν δίστασε να ξεστομίσει... γαλλικά προς την εξέδρα των φίλων της Μπαρτσελόνα, ο παίκτης που λιποθύμησε μετά το θάνατο του Νταβίντε Αστόρι, ο οπαδός που δάκρυσε για την Άρσεναλ και ο διαιτητής που έκανε εμφύτευση μαλλιών. Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος σας παρουσιάζει τα πιο ζουμερά παρασκήνια του ΣΚ μέσα από PHOTOS+VIDEO.

Το "puta madre" του Βαλβέρδε, τα δάκρυα για την Άρσεναλ και ο διαιτητής που νίκησε την... καράφλα!

Η αθλητική επικαιρότητα "πλημμυρίζει" καθημερινά από ειδήσεις και γεγονότα από το διεθνή χώρο, κάποια εκ των οποίων πάντως είναι άκρως παράξενα και γαργαλιστικά και το Contra.gr τα εντόπισε και σας τα σερβίρει στο πιάτο.

Πάμε να δούμε το κορυφαία του Σαββατοκύριακου που πέρασε...

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΣΤΟΡΙ

Η ποδοσφαιρική Ιταλία και σύσσωμη η αθλητική κοινότητα θρηνεί για το θάνατο του Νταβίντε Αστόρι, με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό της Φιορεντίνα (και πρώην των Κάλιαρι και Ρόμα) να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών, όταν υπέστη καρδιακή προσβολή στον ύπνο του λίγες ώρες πριν την έναρξη του Ουντινέζε-Φιορεντίνα. Ένας από τους παίκτες που τον ήξερε πολύ καλά καθώς μοιράζονταν την ίδια ποδοσφαιρική στέγη τους προηγούμενους 18 μήνες ήταν ο Κάρλος Σάντσες, με τον Κολομβιανό μέσο να μετακομίζει ως δανεικός από την Φιορεντίνα στην Εσπανιόλ στις 31 Ιανουαρίου και να παθαίνει σοκ στο άκουσμα της είδησης . Πληροφορήθηκε το χαμό του φίλου του στο φινάλε του εκτός έδρας αγώνα με την Λεβάντε και σχεδόν λιποθυμήσε στο χορτάρι, με το ιατρικό επιτελείο των Καταλανών να επεμβαίνει για να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Σύμφωνα μάλιστα με την "Marca", ζήτησε και πήρε άδεια από την ομάδα του για να επιστρέψει στην Τοσκάνη και να βρεθεί δίπλα στους παίκτες της Φιορεντίνα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές .

ΤΑ... ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΛΟΓΩ ΓΚΟΜΕΣ

Έναν Βαλβέρδε που δεν έχουμε... συνηθίσει είδαμε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι κορυφής Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης ( 1-0 με εκπληκτικό φάουλ-γκολ του Μέσι ), με τον "Τσινγκούρι" να μη διστάζει καθόλου να τα βάζει με οπαδούς της δικής του ομάδας. Αιτία τα σφυρίγματα που ακούγονταν με αποδέκτη τον Αντρέ Γκόμες (μπήκε ως αλλαγή στο 36' μετά την αναγκαστική αποχώρηση λόγω τραυματισμού του Ινιέστα), με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να γυρίζει ξαφνικά προς την κερκίδα και να μην είναι και τόσο "ευγενής" φωνάζοντας "Puta Madre... Hostia... Joder..." ("Γαμ..., Γαμ..."). Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο τέλος του αγώνα για τα γιουχαΐσματα μερίδας κόσμου για τον Αντρέ Γκόμες; "Οι οπαδοί έχουν τους αγαπημένους τους παίκτες και προτιμούν κάποιους από κάποιους άλλους αλλά για μένα, ο Γκόμες προσθέτει δύναμη. Είναι ένας ταλαντούχος παίκτες και ελπίζω να ανέβει η αυτοπεποίθησή του".

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΦΕΡΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΕ LIVE ΕΚΠΟΜΠΗ

Η Άρσεναλ υπέστη το απόγευμα της Κυριακής την τέταρτη σερί ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις, αυτή τη φορά από την Μπράιτον με 2-1 , και πλέον απέχει 13 πόντους από την 4η Τότεναμ και το Champions League της νέας σεζόν. Η εμφάνιση της ομάδας του Βενγκέρ ήταν τόσο αποκαρδιωτική ώστε ένας οπαδός της ονόματι Καλίντ να καλέσει σε αθλητική εκπομπή του ραδιοφώνου του BBC (ήταν παρών στο στούντιο και ο Ίαν Ράιτ) και να εκφράζει τη θλίψη του για το κατάντημα των "κανονιέρηδων", αδυνατώντας να σταματήσει τα δάκρυά του. "Ουδείς από τους παίκτες μας ξέρει τι σημαίνει να φοράς αυτή τη λευκή και κόκκινη φανέλα, δεν έχουν το πάθος, την καρδιά και το πάθος για να παίζουν για την Άρσεναλ. Κάτι πρέπει να γίνει γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση", τόνισε ο οπαδός, ο οποίος δήλωσε μάλιστα και... συμπάθεια προς τον Βενγκέρ "που βλέπει το οικοδόμημα που άρχισε να χτίζει το 1996 να διαλύεται με τέτοιο τρόπο".

Το "puta madre" του Βαλβέρδε, τα δάκρυα για την Άρσεναλ και ο διαιτητής που νίκησε την... καράφλα!

ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι ένας από τους πιο γνωστούς και ικανούς διαιτητές που έχει βγάλει το αγγλικό ποδόσφαιρο αυτό τον αιώνα και η επιβράβευσή του ήρθε μέσα από την τοποθέτησή του σε τελικό τόσο Champions League όσο και Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Από εδώ και πέρα όμως θα υπάρχει ένα ακόμα σημείο αναφοράς για τον ρέφερι που προορίζεται για επικεφαλής της διαιτησίας στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και αυτό έχει να κάνει με... τρίχες! Σωστά διαβάσατε, ο Κλάτενμπεργκ παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως προχώρησε σε μεταμόσχευση μαλλιών (τα πήραν από την πλάτη και τα πλάγια και τα τοποθέτησαν στο πάνω μέρος του κεφαλιού) για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του μετά την απώλεια μαλλιών που είχε, με την προσθετική να γίνεται στην κλινική "Medical Hair Restoration" του Μάντσεστερ, ιδιοκτησίας Ράιαν Γκιγκς.

Το "puta madre" του Βαλβέρδε, τα δάκρυα για την Άρσεναλ και ο διαιτητής που νίκησε την... καράφλα!

ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ Η ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ

Η αγάπη μεταξύ του άσου της Σαουθάμπτον Μάριο Λεμινά, με την πρώην σύντροφο του Μάριο Μπαλοτέλι, περνάει σε άλλο επίπεδο, αφού σύντομα το ζευγάρι θα δει τον έρωτά τους να αποκτάει έναν καρπό. Η πανέμορφη Βελγίδα μοντέλο είναι έγκυος και τόσο η ίδια όσο και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους ανακοίνωσαν το ευχάριστο γεγονός μέσω των λογαριασμών που διατηρούν στα social media, συνοδεύοντάς το με μία πολύ γλυκιά φωτογραφία: "Στην αρχή ένα βλέμμα, ένα χαμόγελο. Ουδείς φανταζόταν το δρόμο που επρόκειτο να διασχίσουμε. Όπως όλα τα μετάλλια έχουν δύο όψεις, όλα τα μονοπάτια είναι γεμάτα από παγίδες. Για να τις αποφύγουμε, επενδύσαμε στην αγάπη, τη δύναμη και την αντοχή σε κάθε δοκιμή. Περισσότερο από τη λέξη ευτυχία είνα η εμπειρία που μοιράζεσαι με αυτόν ή αυτήν που αγαπάς. Σε αυτή τη γυναίκα που με κάνει ευτυχισμένο θέλω να πω ευχαριστώ που μου προσφέρει το ομορφότερο δώρο που υπάρχει και για όλη την αγάπη που θα μου φέρει. Από αυτή την έντονη αγάπη που μας δένει, θα γεννηθεί σύντομνα ένα μικρό πλάσμα που μία ημέρα θα με φωνάξει μπαμπά. Εσύ θα είσαι η πιο αγαπημένη από όλες τις μαμάδες, είμαι σίγουρος για αυτό. Με όλη μου την αγάπη", έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Instagram ο 24χρονος Γκαμπονέζος μέσος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK