Τον ρεζίλεψαν και τους τιμώρησε: έκατσε να φάει επίτηδες γκολ!

Τι συμβαίνει όταν βλέπεις τους συμπαίκτες του να σε αφήνουν ακάλυπτο με αποτέλεσμα να δεχτείς 19 γκολ; Τσαντίζεσαι και επιτρέπεις στον αντίπαλο να σου βάλει και το... 20ο. Δείτε VIDEOS!

Τον ρεζίλεψαν και τους τιμώρησε: έκατσε να φάει επίτηδες γκολ!

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Έβερτον ο Μάρκο Σίλβα δύσκολα θα το ξεχάσει. Όχι, δεν βρήκε απέναντί του ένα μεγαθήριο, αλλά όσο και αδύναμη να ήταν η Ίρντινγκ που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Αυστρίας, σκορ 22-0 δεν πανηγυρίζεις κάθε μέρα!

Σε αυτό το φιλικό των "ζαχαρωτών" ο Κέβιν Μιραλάς πέτυχε πέντε γκολ (τα τέσσερα σε διάστημα 11 λεπτών!), παρόλα αυτά ο παίκτης που συγκέντρωσε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα δεν ήταν από την πλευρά των νικητών αλλά των ηττημένων.

Πρόκειται για τον γκολκίπερ της Ίρντινγκ ο οποίος... απηύδησε βλέποντας συμπαίκτη του να σκοράρει εις βάρος του με απίστευτη λόμπα κάνοντας το 0-19 κα στην εξέλιξη της φάσης "ξέσπασε. Πώς; Βλέποντας την ομάδα του να "πουλάει" τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της και τον Βλάσιτς να βγαίνει τετ α τετ απέναντί του δεν... μπήκε στον κόπο να προσπαθήσει να αποκρούσει!

Γύρισε την πλάτη του προς τον παίκτη της Έβερτον και τον άφησε να στείλει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία για το 20-0, το οποίο μάλιστα έγινε 22-0 στα επόμενα λεπτά, με την άμυνα των Αυστριακών να βρίσκεται σε ολική σύγχυση!

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΙΡΝΤΙΝΓΚ 22-0 (GOALS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK