Τρεις πρωταθλητές κόσμου πήραν το χρίσμα για... αντί-Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να παραδώσει φέτος τα σκήπτρα όσον αφορά στην Χρυσή Μπάλα και σύμφωνα με την "Equipe", τρία είναι τα φαβορί να τον διαδεχτούν και είναι όλοι τους Γάλλοι!

France's Kylian Mbappe, right, and Antoine Griezmann celebrate after Raphael Varane, center scored his side's first goal during the quarterfinal match between Uruguay and France at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
France's Kylian Mbappe, right, and Antoine Griezmann celebrate after Raphael Varane, center scored his side's first goal during the quarterfinal match between Uruguay and France at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Αυτό το λαμπερό και φημισμένο βραβείο ποιος θα το παραλάβει στη δύση του 2018; Ναι μεν αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης όμως στο Μουντιάλ δεν μπόρεσε να συνεχίσει πέρα από τη φάση των "16" (αποκλείστηκε η Πορτογαλία από την Ουρουγουάη) και όλα δείχνουν πως θα παραδώσει το στέμμα σε λίγους μήνες από τώρα.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της "Equipe", υπάρχουν φαβορί για να παραλάβουν αυτό το τρόπαιο, είναι τρία, και προέρχονται μάλιστα από την ίδια ομάδα: την εθνική Γαλλίας που στις 15 Ιουλίου σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο επικρατώντας στον τελικό του Μουντιάλ επί της Κροατίας με σκορ 4-2.

Τρεις πρωταθλητές κόσμου πήραν το χρίσμα για... αντί-Ρονάλντο!

Ποιοι είναι εκείνοι που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες; Το εν λόγω μέσο αναφέρει πως ο νικητής θα είναι ένας εκ των Αντουάν Γκριεζμάν, Ραφαέλ Βαράν και Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο πρώτος έκανε νταμπλ με Europa League (Ατλέτικο Μαδρίτης, δύο γκολ στον τελικό κόντρα στην Μαρσέιγ) και Μουντιάλ (Γαλλία), το ίδιο και ο δεύτερος με Champions League (Ρεάλ Μαδρίτης) και Μουντιάλ (Γαλλία) ενώ ο τρίτος ήταν ο παίκτης-αποκάλυψη για τους "τρικολόρ" στα γήπεδα της Ρωσίας το περασμένο καλοκαίρι .

"Ψηφίστε τους μπλε" τιτλοφορείται το έγκυρο γαλλικό μέσο στο σημερινό του φύλλο, με το δημοσίευμα να αναφέρει πάντως ότι σε περίπτωση που οι ψήφοι "σπάσουν" στα τρία, ελλοχεύει ο κίνδυνος ο νικητής να μην είναι Γάλλος (βλ.Μόντριτς)...

News 24/7

24MEDIA NETWORK