Μήπως ο Μπολτ ν' ακούσει τον Ντε Μπόσκε;

Αν ο Τζαμαϊκανός ρέκορντμαν σε 100 και 200 μέτρα θέλει να κάνει καριέρα ως ποδοσφαιριστής, οφείλει να συμβιβαστεί. Ο Ισπανός προπονητής τον συμβούλευσε σχετικά.

Jamaica's Usain Bolt trains with the Central Coast Mariners soccer team in Newcastle, Tuesday, Aug. 21, 2018. Bolt's attempt to win a contract to play as a professional in Australian football's A-League began in earnest on his 32nd birthday Tuesday. (AP Photo/Steve Christo)
Γιουσέιν Μπολτ AP PHOTO/STEVE CHRISTO

Ο Γιουσέιν Μπολτ έχει βάλει σκοπό της ζωής του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Οι διαδοχικές απορρίψεις δεν τον κάμπτουν, ούτε το γεγονός πως κάποιες ομάδες τον εκμεταλλεύονται για να κερδίσουν λίγη από τη λάμψη του αποκομίζοντας (διαφημιστικά) κέρδη. Ο ίδιος δεν λέει όχι σε όποια "οντισιόν" κι αν τον καλέσουν, αφού στα 32 του θέλει να εκπληρώσει το μεγάλο όνειρό του.

Στην Αυστραλία μοιάζει να έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει. Αρκεί ν' αλλάξει θέση, αφού μέχρι τώρα δοκιμάζει ως κομμάτι της επιθετικής γραμμής.

Ο ειδικός το είπε, όχι εμείς. Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε για την ακρίβεια, από τους πιο επιτυχημένους προπονητές της ιστορίας.

Τι είπε; " Χωρίς αμφιβολία, ως αμυντικός, θα είναι πολύ πιο ωφέλιμος", σχολίασε ο Ισπανός, εξηγώντας πως " το ποδόσφαιρο δεν είναι σπριντ που καλύπτεις 100, 70 ή 60 μέτρα. Ζητούμενο είναι να γίνεται σε διάρκεια και αυτό απαιτεί αντοχή. Δεν ξέρω αν την έχει".

Κάτι θα γνωρίζει παραπάνω...

News 24/7

24MEDIA NETWORK