Ο Ανέστης μπορεί να βγάλει 140.000 ευρώ σ' ένα μήνα!

Δημοσίευμα στο Ισραήλ προχωράει ακόμη περισσότερο την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει σχετικά με το μέλλον του Γιάννη Ανέστη στην Μπερ Σεβά. Οι Ισραηλινοί υποστηρίζουν ότι ο Έλληνας κίπερ είναι "τελειωμένος" από την ομάδα, αφού η δίοικηση έχει αποφασίσει και για την αποζημίωση που θα λάβει.

Ο Ανέστης μπορεί να βγάλει 140.000 ευρώ σ' ένα μήνα!

Στο Ισραήλ θεωρούν πως ο Γιάννης Ανέστης έπειτα από ένα μήνα παρουσίας στην Μπερ Σεβά, μετρά ημέρες για ν' αποχωρήσει αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ιστοσελίδα " one.co.il" υποστηρίζει πως οι διοικούντες το κλαμπ έχουν αποφασίσει να τελειώσουν τη συνεργασία τους με τον πρώην πορτιέρε της ΑΕΚ και εμμένουν στην απόφασή τους. Φέρονται μάλιστα να του έχουν προσφέρει κι ένα ποσό ως αποζημίωση το οποίο όμως ο Ανέστης αρνήθηκε κι γι' αυτό θα επανέλθουν με νέο βελτιωμένο, ύψους 140.000 ευρώ.

Παράλληλα, με την αποχώρηση του 27χρονου στην Μπερ Σεβά θα ελευθερωθεί μία θέση ξένου και στην ομάδα του Μπαράκ Μπακχάρ σκέφτονται να πάνε ή για για επιθετικό ή για τερματοφύλακα.

Επισημαίνουμε ότι ο Ανέστης είχε αρνηθεί ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και πήγε στο Ισραήλ ως ελεύθερος, αλλά τελικά δεν φαίνεται να βρήκε τη... Γη της Επαγγελίας, ειδικά μετά το πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το οποίο έληξε 5-0 κατά της νέας του ομάδας.

Από τότε ο Έλληνας πορτιέρε έχει γίνει “μαύρο πρόβατο” για τα Μέσα της χώρας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK