"Τσίμπησε" 20 εκατ. ευρώ και επιστρέφει στο... κανονικό ποδόσφαιρο

Αγγλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Άξελ Βίτσελ να έχει αποφασίσει να βάλει "ΣΤΟΠ" στις ποδοσφαιρικές του... διακοπές στην Κίνα. Ο Βέλγος διεθνής φέρεται να "φλερτάρει" με δύο ευρωπαϊκά κλαμπ κι όντας πλουσιότερος κατά 20.000.000 ευρώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφού τον θέλουν 2.

"Τσίμπησε" 20 εκατ. ευρώ και επιστρέφει στο... κανονικό ποδόσφαιρο

Πολλοί πίστευαν πως ο Άξελ Βίτσελ θα πραγματοποιήσει τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα, παίζοντας στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης.

Ο Βέλγος διεθνής έκανε το μεγάλο βήμα από την Σταντάρ το 2011 και πήγε στην Μπενφίκα, μία ομάδα που έχει παράδοση στο να βρίσκει κι αργότερα να τροφοδοτεί με υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστές τα "μεγαθήρια".

Μόνο που ο 29χρονος χαφ την είδε αλλιώς και το 2012, ένα χρόνο δηλαδή μετά, προτίμησε να πάει έναντι 40.000.000 ευρώ στην Ζενίτ. Εκεί έκατσε πέντε χρόνια και στη συνέχεια αποφάσισε πως το καλύτερό για την... τσέπη του ήταν να συνεχίσει στην Κίνα!

Πράγματι, ο Βίτσελ από τον περασμένο Γενάρη παίζει στην Άπω Ανατολή έχοντας βάλει στην τράπεζα 20.000.000 ευρώ! Όμως, τώρα, στην Αγγλία γράφουν ότι η απόφαση έχει παρθεί και ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην... κανονικότητα για να φορέσει τη φανέλα μία εκ των Ντόρτμουντ ή Παρί.

Όποια από τις δύο, πάντως, προχωρήσει στη μεταγραφή θα χρειαστεί να πληρώσει την Quannjian κοντά στα 20 "μύρια", γιατί βάσει συμβολαίου κρατάει τον Βίτσελ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019.

News 24/7

24MEDIA NETWORK