Φαν Νίστελροϊ, Καντονά, Λίτμανεν φορούν τις φανέλες της καριέρας τους

Μία ολλανδική εταιρία σχεδίασε μία εμφάνιση για τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ με στοιχεία από όλους τους συλλόγους στους οποίους έχει αγωνιστεί. Το έκανε και για τον Ερίκ Καντονά και τον Γιάρι Λίτμανεν.

Φαν Νίστελροϊ, Καντονά, Λίτμανεν φορούν τις φανέλες της καριέρας τους

Το Blood in Blood out είναι η περίφημη ταινία που παρακολουθούσαμε κάθε 6 μήνες αργά το βράδυ στο Mega Channel και είναι και η εταιρία που παρασκευάζει τις πιο ενδιαφέρουσες ποδοσφαιρικές εμφανίσεις.

Η ολλανδική φίρμα δεν σχεδιάζει αποκλειστικά τυπικές φανέλες ποδοσφαίρου, αλλά... ανάμικτες. Η ειδικότητά της είναι να παίρνει δύο διαφορετικά σχέδια και να τα ενώνει, δημιουργώντας μία νέα φανέλα.

Το pattern το έχουμε δει αρκετές φορές και δη σε ντέρμπι του εξωτερικού, όπου πλανόδιοι πωλητές τις δίνουν στους πιο ανοιχτόμυαλους φιλάθλους. Τρανό παράδειγμα τα παρακάτω σχέδια... ένωσης εθνικής Ολλανδίας και εθνικής Ελλάδας.





Η Blood in Blood out, όμως, έχει περάσει σε νέο επίπεδο. Πλέον, δημιουργεί φανέλες όχι από δύο διαφορετικά σχέδια, αλλά από... όλες τις ομάδες ενός ποδοσφαιριστή!

Τελευταίο παράδειγμα ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ. Ο Ολλανδός βετεράνος πια, ο οποίος πέρασε από Ντεν Μπος, Χέρενφεν, Αϊντχόφεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Αμβούργο και Μάλαγα πλέον έχει τη δική του φανέλα με στοιχεία από ΟΛΕΣ τις ομάδες στις οποίες έχει σκοράρει. Το αποτέλεσμα είναι αυτό...

Οι φανέλες καριέρας του Ρουντ φαν Νίστελροϊ

Ιδού και τι θα συνέβαινε με τις φανέλες του Ερίκ Καντονά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ή με τις εμφανίσεις στην καριέρα του Λίτμανεν

Οι 3 ομάδες του Έντγκαρ Ντάβιντς στην Ιταλία

Φανέλες του Ροναλντίνιο στην Μπαρτσελόνα

Οι εμφανίσεις του Γιαπ Σταμ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

JAAP

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blood In Blood Out (@bloodin_blood0ut) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

STAM

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blood In Blood Out (@bloodin_blood0ut) στις

Ο Σαμουέλ Ετό σε Καμερούν και Μπαρτσελόνα

Οι φανέλες του Πάτρικ Κλάιφερτ απ' τον γιο του

Ψυχεδέλεια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK