Πάει στην FIFA την Μπαρτσελόνα η Γκρέμιο για μία... φωτογραφία!

Η τροπαιούχος του Κόπα Λιμπερταδόρες, Γκρέμιο, στέλνει στην FIFA την Μπαρτσελόνα για παράνομη προσέγγιση ποδοσφαιριστή της, ο οποίος πόζαρε με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα", έχοντας δίπλα του μέλος των Καταλανών (φωτογραφία)!

Πάει στην FIFA την Μπαρτσελόνα η Γκρέμιο για μία... φωτογραφία!

Σε μεγάλους μπελάδες κινδυνεύει να βρεθεί η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και αυτό εξαιτίας μίας... φωτογραφίας. Βλέπετε, τα πρόσωπα που απεικονίζονται εκεί δεν είναι τυχαία. Για την ακρίβεια βρίσκεται μεταγραφικός στόχος των "μπλαουγκράνα", ο αδερφός του Ροναλντίνιο και ο άνθρωπος που έπεισε τον Νεϊμάρ να πάει στην Μπαρτσελόνα το 2013!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η Γκρέμιο κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταρόδες μέσα στην εβδομάδα και ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν είναι ο Αρτούρ Μέλο ή αλλιώς ο νέος... Ινιέστα.

Ο 21χρονος άσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα με τον σκάουτ των Καταλανών στην Λατινική Αμερική, Αντρέ Κάρι, να ανάβει το πράσινο φως. Δυστυχώς ο Κάρι φωτογραφήθηκε με τον νεαρό Βραζιλιάνο, ο οποίος φοράει φανέλα της Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα στην Γκρέμιο να θεωρήσουν πως ο παίκτης... επηρεάζεται με σκοπό να πουληθεί πιο φθηνά στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνος ήδη έχει κοινοποιηθεί εξώδικο στην FIFA και η υπόθεση αναμένεται να... κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Εκτός κι αν τα βρουν στο ενδιάμεσο οι δυο ομάδες, οπότε όλα θα ξεχαστούν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK