Πήρε το Λιμπερταδόρες και δηλώνει καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Τι το ήθελε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και δήλωσε πως είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών; Μετά τον Ντιέγκο Μαραντόνα, του... επιτέθηκε και ο προπονητής της ομάδας που κατέκτησε το... Τσάμπιονς Λιγκ Λατινικής Αμερικής, Ρενάο Γκαούτσο!

In this Wednesday, Nov. 29, 2017 photo, Brazil's Gremio soccer players carry their coach Renato Gaucho after clenching the Copa Libertadores championship following their victory over Argentina's Lanus in Buenos Aires, Argentina. (AP Photo/Esteban Felix)
Renato Gaucho AP IMAGES

Μετά την κατάκτηση της πέμπτης χρυσής μπάλας στην καριέρα του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αυτοχαρακτηρίστηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος. Μία δήλωση που προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, αντιδράσεις.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα απάντησε με το δικό του μοναδικό τρόπο: "Καλά ας... κατουρήσει και λίγο", ενώ τη... σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο προπονητής της Γκρέμιο, Ρενάτο Γκαούτσο.

"Η τωρινή γενιά ποδοσφαιριστών μοιάζει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι... τέρας, σπουδαίος παίκτης, όμως δουλεύει στη δύναμη και δεν διαθέτει τεχνική. Πρέπει να τον δεις από κοντά όταν τρέχει στο αριστερό άκρο. Δεν παράγει σχεδόν τίποτα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Εγώ ήμουν καλύτερος! Προσέφερα περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο τόσο στα αριστερά όσο και στο κέντρο και δεξιά. Θα ήθελα να τον δω να κερδίζει ένα πρωτάθλημα με τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα εγώ, όταν μας χρωστούσαν τρεις και τέσσερις μήνες χρήματα".

Θυμίζουμε πως η Γκρέμιο κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες πριν λίγες ημέρες και η κόρη του Γκαούτσο τα... πέταξε από τη χαρά της.

AP Photo/Esteban Felix

News 24/7

24MEDIA NETWORK