Ο "ανατολίτης" Ροναλντίνιο κάνει γάμο με ΔΥΟ γυναίκες

Εντός γηπέδου -ίσως- έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουν δει τα μάτια μας. Εκτός τερέν παίζει εξίσου... μεγάλη μπάλα, καθώς σύμφωνα με βραζιλιάνικα Μέσα πρόκειται να νυμφευθεί τις δύο "εκλεκτές" της καρδιάς του. Ναι, καλά διαβάσατε. Τις δύο!

Ο "ανατολίτης" Ροναλντίνιο κάνει γάμο με ΔΥΟ γυναίκες
AP PHOTO/MOISES CASTILLO

Τον έχουν χαρακτηρίσει "μάγο". Τον έχουν πει "Θεό του ποδοσφαίρου". Τον έχουν αποκαλέσει ακόμη και "γητευτή της μπάλας". Όλοι αυτοί οι τίτλοι αρμόζουν και με το παραπάνω στον Ροναλντίνιο. Πλέον όμως, του ανήκει δικαιωματικά ένας ακόμη: Εκείνος του "γύπα".

Και εξηγούμαστε... Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα στη Βραζιλία, ο σούπερ σταρ πρόκειται να νυμφευθεί τον Αύγουστο τις δύο γυναίκες της ζωής του. Την... επίσημη αρραβωνιαστικιά του Πρισίλα Κοέλιο και την Μπεατρίς Σόουζα, με την οποία διατηρούσε παράλληλη σχέση.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι τρεις τους ζουν αρμονικά κάτω υπό την ίδια στέγη του παλαίμαχου άσου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αξίας 5 εκατομμυρίων, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Ίσως να οφείλεται και στο γεγονός ότι κάθε μήνα παίρνουν "χαρτζιλίκι" 2.000 ευρώ για να το ξοδεύουν όπως θέλουν. Ποιος ξέρει...

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές μας δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή τονίζοντας πως ο Ροναλντίνιο τους αγοράζει τα ίδια δώρα όπως κολόνιες, κοσμήματα και πολυτελή αυτοκίνητα. Η τελετή αναμένεται να γίνει υπό στενό οικογενειακό κύκλο στην περιοχή του Ρίο.

Ο "ΡΟΝΙ" ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ

News 24/7

24MEDIA NETWORK