Βιντάλ: “Εξυπνάκιας ο Ρονάλντο! Δεν υπάρχει για μένα...”

Η Πορτογαλία θα παίξει στα ημιτελικά του Confederations Cup με την Χιλή και ο Αρτούρο Βιντάλ είπε στους δημοσιογράφους ότι έχει ήδη πει στον Κίμιχ ότι θα παίξουν αντιμέτωποι στον τελικό.

Βιντάλ: “Εξυπνάκιας ο Ρονάλντο! Δεν υπάρχει για μένα...”
Βιδάλ-Μπάγερν

Μία σπουδαία ποδοσφαιρική αναμέτρηση περιλαμβάνει το μενού των ημιτελικών του Confederations Cup. Την ερχόμενη Τετάρτη η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα κοντραριστεί με την κάτοχο του Copa America, Χιλή.

Ο εκ των ηγετών της ποδοσφαιρικής ομάδας από την Λατινική Αμερική, Αρτούρο Βιντάλ μίλησε για το ματς και άναψε... φωτιές με τις δηλώσεις και τους χαρακτηρισμούς εναντίον του αρχηγού της Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου χαρακτήρισε τον τέσσερις φορές κάτοχο της “Χρυσής Μπάλας”... εξυπνάκια! Δεν σταμάτησε όμως εκεί λέγοντας: “ Αυτός για μένα δεν υπάρχει”.

Όσον αφορά το ζευγάρι του τελικού, ο Βιντάλ αποκάλυψε ότι έχει ήδη πει στον συμπαίκτη του στην Μπάγερν, Τζόσουα Κίμιχ ότι θα συναντηθούν στον τελικό του Confederations Cup. Υπενθυμίζουμε ότι η Γερμανία στο άλλο ζευγάρι του ημιτελικού θα παίξει με το Μεξικό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK