Στοιχημάτισε στο παιδί του και κέρδισε (PHOTO)

Ο πατέρας του γνωστού παίκτη του γκολφ, Ρόρι ΜακΙλρόι, πίστευε στο παιδί του από όταν ήταν σε μικρή ηλικία. Αυτό αποδείχτηκε όταν έγινε γνωστό πως μετά την κατάκτηση του βρετανικού όπεν από τον γιο του, έγινε πλουσιότερος κατά 250.000 ευρώ, έχοντας ποντάρει πάνω του.

Στοιχημάτισε στο παιδί του και κέρδισε (PHOTO)

Το βρετανικό όπεν, ο Ρόρι ΜακΙλρόι θα το θυμάται για καιρό για πολλούς λόγους. Πρώτα απ' όλα, επειδή το κατέκτησε. Το Royal Liverpool ήταν ο τρίτος μεγάλος τίτλος στην καριέρα του γκολφέρ. Μόλις στα 25 του. Αυτή όμως η λεπτομέρεια, της ηλικίας, έπαιξε τον ρόλο της...

Ο πατέρας του, Τζέρι, έχοντας εμπιστοσύνη στον γιο του και βλέποντας μπροστά, πριν 10 χρόνια, στοιχημάτισε 200 λίρες πως ο μικρός μέσα σε αυτό το διάστημα (το πολύ δεκαετία) θα κατακτούσε το εν λόγω τουρνουά. Μάλιστα, κέρδισε το στοίχημα έναν χρόνο πριν ολοκληρωθεί η προθεσμία.

Μαζί του μάλιστα είχαν στοιχηματίσει άλλοι τρεις φίλοι του που έγιναν πλουσιότεροι κατά 250.000 ευρώ εκαστος. " Οι άλλοι τρεις που στοιχημάτισαν μαζί με τον πατέρα μου θα είναι πολύ ευχαριστημένοι", δήλωσε ο Ιρλανδός.

Τέλος, το τουρνουά αυτό διεξάγεται στο Λίβερπουλ και ο ΜακΙλρόι σαν φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το χάρηκε και γι' αυτό. Να σημειωθεί ότι αποδοκιμάστηκε έντονα, καθώς οι προτιμήσεις του είναι γνωστές. Άλλωστε η ομάδα του τον συνεχάρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK