Όταν ο Ρόρι Μακλόρι "απειλούσε" τον Τάιγκερ Γουντς

Σε ηλικία 9 ετών, ο νούμερο ένα γκόλφερ στην παγκόσμια κατάταξη, Ρόρι Μακλόρι, έγραψε ένα γράμμα προς τον θρύλο του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς, στο οποίο τον προειδοποιούσε: "Έρχομαι για σένα".

Όταν ο Ρόρι Μακλόρι "απειλούσε" τον Τάιγκερ Γουντς

Η καριέρα του 25χρόνου Βορεϊοιρλανδού έχει συνεχώς ανοδική πορεία, έχοντας ήδη στο παλμαρέ του 4 τίτλους παγκόσμιου πρωταθλητή. Μπορεί ο πρώτος τίτλος του να ήρθε το 2011, ωστόσο τις φιλοδοξίες του για να καταξιωθεί στο άθλημα, τις έκανε γνωστές το μακρινό 1998.

Τότε λοιπόν, σύμφωνα με τα λόγια του θείου, Μπράιαν, πήρε το θάρρος και έγραψε ένα γράμμα προς τον Γουντς: "Έρχομαι για σένα. Αυτή η είναι μόνο αρχή. Σου εφιστώ την προσοχή".

Η τεράστια αυτοπεποίθηση του μικρού Ρόρι πήγαζε από το γεγονός ότι μόλις είχε κερδίσει έναν σημαντικό τίτλο στην κατηγορία των παίδων. Η ιστορία φαίνεται πως τον δικαίωσε, αφού οι μέχρι στιγμής διακρίσεις του τον καθιστούν έναν σπουδαίο γκόλφερ.

Του μένει φυσικά ένα σημαντικό ακόμη βήμα για να "πλησιάσει" ακόμα περισσότερο τον Τάιγκερ Γουντς και αυτό δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του "Master Tournament"

News 24/7

24MEDIA NETWORK