Στο Costa Navarino το 10ο World Stars Golf Charity Tournament

Η Costa Navarino, ο κορυφαίος προορισμός αειφορίας στη Μεσόγειο, πρόκειται να φιλοξενήσει τον Πρίγκιπα Αλβέρτο Β’ του Μονακό και το 10ο World Stars Golf Charity Tournament από τις 9 ως τις 13 Ιουνίου 2016 σε μια κλειστή εκδήλωση, μετά από πρόσκληση.

Στο Costa Navarino το 10ο World Stars Golf Charity Tournament

Η τριήμερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Navarino Dunes της Costa Navarino, με φόντο το μαγευτικό σκηνικό της Μεσσηνίας με ιστορία 4.500 χρόνων.

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί προπόνηση, ενώ στις 11 Ιουνίου θα διεξαχθεί το 10ο World Stars Golf Charity Tournament στο The Dunes Course, Costa Navarino - το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα που σχεδιάστηκε από τον Bernhard Langer, πρώην πρωταθλητή US Masters και αρχηγό της Ευρωπαϊκής ομάδας στο Ryder Cup, σε συνεργασία με την European Golf Design. O προορισμός διαθέτει ακόμα ένα signature γήπεδο γκολφ το The Bay Course, που έχει σχεδιαστεί από τον Robert Trent Jones Jr, ενώ τη διαχείριση και των δύο γηπέδων έχει η Troon Golf. Είκοσι εξέχουσες προσωπικότητες, World Sports Stars Μέλη του Star Team MC και VIPs, καθώς και άλλες σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, των τεχνών και των ΜΜΕ θα παραστούν στην φετινή διοργάνωση.

Το βράδυ της 11ης Ιουνίου θα λάβει χώρα το επίσημο δείπνο της διοργάνωσης. Η τριήμερη αυτή εκδήλωση στην Costa Navarino θα συγκεντρώσει παίκτες του γκολφ, μέλη του A.S Star Team for Children και υψηλού κύρους καλεσμένους, σε ένα εκπληκτικό σκηνικό, που προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας και επιπέδου εγκαταστάσεις και υπηρεσίες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα δύο ξενοδοχεία της Costa Navarino, The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, A Luxury Collection Resort, το βραβευμένο Anazoe Spa, δύο γήπεδα γκολφ, καθώς και ένα πλήθος άλλων αθλημάτων, πολιτιστικών δραστηριοτήτων και μια ποικιλία από εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, δημιουργώντας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK