Έκανε το 4Χ4 στα... χρυσά ο ασυναγώνιστος Πετρούνιας!

Ούτε... λαβωμένος δεν χάνει τον τίτλο του ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος μάγεψε στην Γλασκώβη και κατέκτησε το τέταρτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο στους κρίκους σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (VIDEO)!

Έκανε το 4Χ4 στα... χρυσά ο ασυναγώνιστος Πετρούνιας!

To 2015 ήταν στο Μονπελιέ, το 2016 στη Βέρνη, το 2017 στο Κλουζ ενώ φέτος ήταν η σειρά της Γλασκώβης να υποκλιθεί στην τεράστια κλάση του. Σωστά καταλάβατε, ο Λευτέρης Πετρούνιας, αυτό το σύγχρονο φαινόμενο στον κόσμο της ενόργανης γυμναστικής, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan, έκανε ξανά το θαύμα του και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στο αγώνισμα των κρίκων.

Τι και αν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο που δεν του επέτρεψε να κάνει την προετοιμασία του όπως θα ήθελε; Στα μεγάλα ραντεβού ο Έλληνας πρωταθλητής δηλώνει πάντα "παρών" και αυτό έπραξε και τώρα, καθώς εκτέλεσε εκπληκτικά το πρόγραμμά του και με τους 15.466 βαθμούς που συγκέντρωσε, δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν αντίπαλό του να αμφισβητήσει την υπεροχή του.

Μάλιστα, με το τέταρτο σερί μετάλλιο ισοφάρισε το ρεκόρ του θρυλικού Ιταλού Γιούρι Κέκι που έχει θριαμβεύσει και εκείνος στους κρίκους σε τέσσερα διαδοχικά Ευρωπαϊκά Πρωαθλήματα (1990, 1992, 1994, 1996) ενώ μπήκε στο κλειστό "κλαμπ" με τους 7 κορυφαίους σπεσιαλίστες στην ιστορία του θεσμού που έχουν κατακτήσει τέσσερα ή περισσότερα χρυσά μετάλλια στο ίδιο όργανο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK