Ο Πετρούνιας επέστρεψε, αλλά θέλει να τα κερδίσει όλα!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους και για το 2017, Λευτέρης Πετρούνιας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον Κώστα Ασημακόπουλο, κατά την επιστροφή του από το Μόντρεαλ.

Ο Πετρούνιας επέστρεψε, αλλά θέλει να τα κερδίσει όλα!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον Κώστα Ασημακόπουλο, κατά την άφιξη του από το Μόντρεαλ, όπου με ακόμη μία μαγική εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους.

Τον Έλληνα Παγκόσμιο πρωταθλητή υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, το μέλος του Δ.Σ. του Stoiximan.gr Ιωάννης Σπανουδάκης, ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, η μητέρα του, καθώς πολλοί φίλοι του.

Για τη νέα επιτυχία του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα, γιατί καταφέραμε να διατηρήσουμε τον τίτλο, για δεύτερη χρονιά. Είναι ένα επίτευγμα που πάντα ήθελα να το πετύχω και το ονειρευόμουν. Να έχουμε την υγεία μας, για να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, για να συνεχίσουμε να φέρνουμε επιτυχίες και να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες».

Για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε και τον στίχο δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω, ο οποίος έχει συμβολική σημασία όπως είπε και ο ίδιος: «Έχει στόχο να παραμείνουμε στην κορυφή και θα κάνουμε τα πάντα για να το διατηρήσουμε».

Για το που αφιερώνει το χρυσό μετάλλιο: «Στην οικογένεια μου, στην Ελλάδα και στον προπονητή μου. Φυσικά στους ανθρώπους που με στηρίζουν και αυτοί είναι οι χορηγοί μου. Η Stoiximan.gr η Reebok και η Power Hedata-alth».

Για τους στόχους του: «Ξεκινάει μία χρονιά το 2018, αφού πρώτα ξεκουραστούμε, που έχουμε Μεσογειακό, Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο και δύο – τρία World Cup, που θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK