Τι την ήθελες τη φώτο, Ράιαν;

Με την ποινή που του επεβλήθη από την Αρχή αντιντόπινγκ των ΗΠΑ, ο Αμερικάνος κολυμβητής θα έχει πλέον περισσότερο χρόνο για την οικογένειά του!

Τι την ήθελες τη φώτο, Ράιαν;

Ο Ράιαν Λόχτι δεν θα πέσει σε πισίνα μέχρι τον Ιούλιο του 2019! Ως τις 24 Ιουλίου του επόμενου έτους θα ισχύει η τιμωρία των 14 μηνών που του επιβλήθηκε από την USADA όχι γιατί ελέγχθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, αλλά διότι η ενδοφλέβια έκχυση συμπληρωμάτων ήταν μεγαλύτερη του επιτρεπτού ορίου.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, κάθε αθλητής μπορεί να λαμβάνει μέχρι 100ml σε διάστημα 12 ωρών με την εν λόγω μέθοδο. Εκτός κι αν πρόκειται για διαδικασία που ακολουθείται στη διάρκεια νοσοκομειακής περίθαλψης.

Τι τον "έκαψε" τον εξάκις χρυσό ολυμπιονίκη; Μα η φωτογραφία που ανήρτησε στα social media. Λες και ενδιέφερε κανέναν να δει πώς ο 33χρονος κολυμβητής "φροντίζει" τον εαυτό του. Κατόπιν δόθηκε εντολή για τη διεξαγωγή έρευνας, μέσα από την οποία διαπιστώθηκε η παραβίασης των κανόνων.

Αποδείχθηκε αν μη τι άλλο πως η υπερβολική έκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μονάχα αρνητικό αντίκτυπο μπορεί να έχει. Διότι κάποια στιγμή θα... πέσεις στην μπανανόφλουδα!

Η εν λόγω φωτογραφία έχει φυσικά διαγραφεί από τους λογαριασμούς του. Τώρα θα δεις μονάχα είτε από το κολύμπι είτε από οικογενειακές στιγμές με τον αξιολάτρευτο μικρό του. Για τον οποίο θα έχει πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK