Aυτά γίνονται στις... ταινίες: έχασε ματς που προηγήθηκε 2-0 σετ ο Φέντερερ!

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν θα είναι συνεπής στο ραντεβού με το 9ο τρόπαιο Γουίμπλεντον στην καριέρα του, με τον Κέβιν Άντερσον να αποκλείει στα προημιτελικά τον Ελβετό θρύλο χάρη σε μία συγκλονιστική ανατροπή!

Aυτά γίνονται στις... ταινίες: έχασε ματς που προηγήθηκε 2-0 σετ ο Φέντερερ!

Έχει γράψει ήδη ιστορία με 20 κατακτήσεις Grand Slam στην καριέρα του παρόλα αυτά ο Ρότζερ Φέντερερ δεν χορταίνει τις επιτυχίες και για το λόγο αυτό συνεχίζει στα 36 του χρόνια, αποτελώντας παίκτη-πρότυπο για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο το κόσμο.

Παρόλα αυτά, ακόμα και οι θρύλοι του παγκόσμιου αθλητισμού χάνουν και αυτό ακριβώς έγινε με τρόπο μοναδικό το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Κέβιν Άντερσον, Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, να πετυχαίνει τη νίκη της καριέρας του επικρατώντας με 3-2 σετ του Ελβετού (2-6 6-7 (5/7) 7-5 6-4 13-11) έχοντας χάσει τα δύο πρώτα σετ!

Ο Φέντερερ απώλεσε έτσι τη δυνατότητα να να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στο φημισμένο αγγλικό τουρνουά και να φτάσει τις 9 κατακτήσεις Γουίμπλεντον, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το ρεκόρ του πλέον σε αγώνες Grand Slam, που έχει κερδίσει τα δύο πρώτα σετ, είναι 29-3.

Οι προηγούμενοι που είχαν φέρει τα πάνω-κάτω κόντρα στο Φέντερερ, προ του 32χρονου Νοτιοαφρικανού Κέβιν Άντερσον, ήταν ο Τσόνγκα στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον το 2011 και ο Τζόκοβιτς την ίδια χρονιά στα ημιτελικά του US Open.

ΕΤΣΙ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΕΝΤΕΡΕΡ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK